reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

mamuśka no typowy bunt 2 latka moja Wiki to samo robiła póki w wózku siedziała to oki ale ja tylko ją wyciągnęłam to koszmar był i niestety nie mam dla ciebie dobrych wieści coś takiego jeszcze troche potrwa bedzie lepiej ale trochę sie umęczysz szczególnie że tak jak ja musisz z małym na zakupy chodzić
natasza ten czas oczekiwań na staranka możesz spożytkować na przygotowanie sie do staranek no i macierzyństwa jeśli masz jakieś zbędne kg to dietka jakieś zdrowa jeśli nie masz problemu z kg to jakieś ćwiczenia aby wyrzeźbić ciałko trochę poświęć czasu sobie zresztą zaobaczysz teraz przed tobą gorący okes z twoją gwiazdą nauka chodzenia pierwsze możesz uczyć ją samodzielnie jeść ja z moją Wiki bardzo wcześni to zaczęła i mając niecałe dwa lata już umiała pięknie zjeść obiad to ci sie na pewno przyda przy drugim dziecku

Ostatnia edycja:
reklama
Szymon woła z rana "Mama chodź, mam niespodziankę!"
No to idę ledwo przytomna, a on "Zrobiłem kupkę i siusiu na nocnik, cieszysz się?"
:-D:-D:-D
to się nazywa niespodzianka !!!
gratki i kciukacze za odpieluchowanie

Nikolaa - dzięki babo...zawsze coś się znajdzie czym można wypełnić etap czekania...W tamtym roku uśmiałam się bo zapisałam sie na fitnes i siłownię bo na lato chciałam wyglądać jak dżaga. A tu z ciążowym brzuszkiem wyglądałam jak pączek :-D Może teraz poćwiczę?!

A co do wieku tu same siksy tutaj (bez obrazy). Jam już po 30-tce

no ja ze starszych skończyłam w teraz kwietniu 29:-D a reszta no same gówniary
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
(te gówniary to tak z zazdrości wiecie o tym;-)
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
)

Gówniary , siksy , hahaha ojjjjjj staruszki ( haha bez urazy) macie pomysły :p i poczucie humoru:p
Kasiik może za wcześnie ten test:) Poczekaj do jutra, rano jest wieksze stężenie hormonu wiec moze rano wykryje, mnie nie wykrył w dzien @ tylko tydzien PO, ale moze i by wczesniej wykrył gdybym zrobiła !!!!!!! Jak nie przyjdzie @ to poczekaj pare dni i wtedy bedzie juz pozytywny :)

hahah Natasza no bez przesady nie masz 40 -stki !!!!!!!!!!!A to jest Twoje imię czy tylko taki nick wymyślony ??????????? Bo ładne :)))))Nie znam żadnej Nataszy a kojarzy mi sie zawsze z Urbańską :-)

Magda tez ładne ;)))))))))
Ja mam ochote na sałatke z tortellini , robilam na spotkanie ze znajomymi w sobote i znów bym zjadła, tylko ze nie dałam tortellini tylko zwykłe uszka z mięsem i wyszła boooooooska ;) ale jarzynową tez bym opędzlowała :)

reklama
Do góry