reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nie no słodkie zdjęcia. Ja też mam ochotę na takie łóżko dla Domisia ale on straszne wędrówki urządza na spaniu i boje się że wypadnie z tego łóżka. Na razie ma dostawione do naszego i do ściany więc zawsze trafia na mnie.
Co do ciąży to jakoś nie czuje się za bardzo ciążowo. Co dziwne dzisiaj mój tata się do mnie przyczepił na imieninach że jestem w ciąży bo jakoś tak ładniej i inaczej wyglądam (a ja w lustrze nie mogę na siebie patrzeć). Siostra też mi dzisiaj mówi że śniło jej się że ja byłam w ciąży. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Poczekam spokojnie na moją @ a jak nie przyjdzie to wtedy zacznę się cieszyć.
Pozdrawiam was wszystkie gorąco!!!

reklama
Wklejam kilka fotek łóżeczka. No i Wikiego jak mi dziś usnął. Nie mogłam się powstrzymać :-D
Pierwsze jak Wiki dostał łóżko to na nim się relaksował drugie jak później pilnował swoich autek i trzecie jak dziś mi usnął :-D

jaki Wiktorek jest słodkiii :tak::-):-)

Klaudusia te zdjęcia łożeczka są super! Aż mnie zachęciłaś :)

Aniaj151 - naprawdę mocno trzymam kciuki! A testów nie chcesz zrobić? Ile już dni spóźnia Ci się @?

maja decyzja należy do Ciebie. U nas łóżko spełnia swoją rolę w 100 procentach. To był bardzo dobry zakup.
ania mój Wiki też z niego wyłazi i to przez tą barierkę. W nocy się czasami wierci ale wypaść nie wypadł. Kilka razy w nocy wyszedł z łóżka i o dziwo przez tą część bez barierki - gdzie powinno się wychodzić. Też często po nim skacze dla zabawy.
Miłej niedzieli kobietki!
Aaaa i kupiłam Wikiemu sanki na święta. Te ze śpiworkiem co pokazywałam Wam kiedyś. Moja mama się pytała co mu ma kupić i chyba kupi jakiś zestaw majsterkowicza. Proponowałam jej laptopa żeby kupiła razem z siorką. A Wy macie już może upatrzone prezenty?

My sanki już rok temu kupiliśmy - ale fakt, że Maciuś jeszcze nie był zbyt zachwycony. Było mu mniej wygodnie niż w wózku, a zjeżdżać i tak nie zjeżdżaliśmy, bo był za mały. Zobaczymy jak to pójdzie w tym roku....

A co oprócz tego? Myślałam o zestawie MAMUT z IKEA - dwa krzesełka plus stoliczek, ale się zastanawiam czy to dobry pomysł.

Bo tak generalnie z zabawkami mam problem - wszystko mu się szybko nudzi...

A łóżeczko kupię pewnie jak będę już w ciąży - mam nadzieję, że niedługo :) Tylko my kupimy już chyba 200 cm, bo ja mam 180 cm, a mąż 190 cm - więc krótsze się u nas nie sprawdzi :cool:

Ja też się zastanawiałam nad stoliczkiem i krzesłami ALE Wiki często nie potrafi usiedzieć w miejscu więc chyba nie ma sensu. Może jak będzie starszy... Kiedyś oglądałam w dzień dobry TVN program jak odpowiednio dobrać meble do pokoju dziecięcego. Polecali takie duże piłki na których można siedzieć zamiast krzesełek dlatego, że dziecko cały czas się porusza i dzięki takiej piłce porusza się na niej ale tak nieświadomie jakby (nie skupia to jego uwagi) i jest bardziej skupione np. na rysowaniu czy odrabianiu lekcji. Ja już od dawna mam taką piłkę i Wiki uwielbia się na niej turlać, skakać, kopać...
Z zabawkami nie ma u nas problemu. Wiki bawi się tym co ma. Prym wiodą autka - jeździ nimi po całym domu, no i oczywiście klocki i tu ot dziwo mały woli układać wieże niż je burzyć (co czytałam gdzieś to powinno być odwrotnie)

U mnie @ przyszła dzisiaj więc dziękuje za kciuki - można puścić;-). Tak myślałam że przyjdzie dzisiaj bo owulacja (wnioskując ze śluzu) była 3 dni później:-D
Domiś niestety klockami się nie lubi bawić, ale autka to już cudo ale i tak najlepsze są traktorek i rowerek na polku!!!:-)
Klaudusia fajnie że napisałaś o takich piłkach bo nie wiedziałam a też myślałam o jakimś fajnym zestawie.:laugh2::happy:

Ja też się zastanawiałam nad stoliczkiem i krzesłami ALE
Z zabawkami nie ma u nas problemu. Wiki bawi się tym co ma. Prym wiodą autka - jeździ nimi po całym domu, no i oczywiście klocki i tu ot dziwo mały woli układać wieże niż je burzyć (co czytałam gdzieś to powinno być odwrotnie)

Klaudusia mój Maciuś widocznie jest książkowy, bo uwielbia burzyć :) Raz nawet wpadł w histerię jak mu zburzyć nie pozwoliliśmy :) Choć tak od paru dni zaczyna budować i się cieszy jak go chwalimy, że kilka klocków ułożył :)

Dobranoc dziewczyny! Za wszystkie starające i zaciążone trzymam kciuki!!!

reklama
Do góry