agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam się weekendowo kochane i życzę wam miłego piątku)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
maja baw się super na koncercie!!!
Hej kobietki!
maja ja Wiktora nie usypiam już. Jeśli on jest śpiący to sam się kładzie albo do nas albo do siebie na łóżko i sam idzie spać. No teraz to ja muszę obok niego leżeć i wtedy uśnie zawsze mnie woła.
.
A i jaki ten placek??????????
Ja dzisiaj powinnam dostać @ no to czekam
No i drugi raz złapany w nocnik!!! No ale dwa razy było w portki... Nie za bardzo podoba mu się to siedzenie ale siedzi jakoś i robi. Może coś z tego wyjdzie...
Witam się Jestem 26 letnią mamą rocznego Patryka i razem z mężem postanowiliśmy postarać się o drugie dzieciątko.;-) Mam dzisiaj 4 dc i po @ zaczynamy działać
hej ja tez jestem tu nowa mam 2.5 etnia creczke i takze staramy sie o maluszka moge od was kochane doloczyc ?
witajcie we wtorek zrobiam test i wyszy dwie czerwone kreski, dziś zrobiłam badanie krwi na HCG i mam 4 622,00, jestem ok. 5 tc, nie moge w to uwierzyć............... że nam sie udało nasza córcia będzie miała rodzeństwo , po 5 m-cach starań. Do gin. pójde za ok. 2-3 tyg. wtady będzie maluszka widać na USG. Trochę mnie to zaciekawiło bo przytyłam i 60 dzień bez @, i mam wzdéty brzóch i ciasne mam spodnie . Mylśle porozmawiać z moją szefową w pracy o ciązy, ( jestem krawcową) czy pozwoli mi dalej pracować, ( nie jestem jeszcze zarejestrowana) więc nie wiem jak to będzie , ale chciała bym pracować dopóki będę miała siły . Trzymajcie kciuki za mnie .
Witajcie soso1112, musia, miło że do nas dołączyliście i życzę owocnych staranek, POZDRAWIAM
witajcie we wtorek zrobiam test i wyszy dwie czerwone kreski, dziś zrobiłam badanie krwi na HCG i mam 4 622,00, jestem ok. 5 tc, nie moge w to uwierzyć............... że nam sie udało nasza córcia będzie miała rodzeństwo , po 5 m-cach starań. Do gin. pójde za ok. 2-3 tyg. wtady będzie maluszka widać na USG. Trochę mnie to zaciekawiło bo przytyłam i 60 dzień bez @, i mam wzdéty brzóch i ciasne mam spodnie . Mylśle porozmawiać z moją szefową w pracy o ciązy, ( jestem krawcową) czy pozwoli mi dalej pracować, ( nie jestem jeszcze zarejestrowana) więc nie wiem jak to będzie , ale chciała bym pracować dopóki będę miała siły . Trzymajcie kciuki za mnie .
Witajcie soso1112, musia, miło że do nas dołączyliście i życzę owocnych staranek, POZDRAWIAM
Witam nowe staraczki! Pewnie, że możecie dołączyć. Ja to w sumie nie mam nic do gadania, bo staraczką już nie jestem hehe
Halinka gratulacje!!!!!!
Ania mój mąż tak jak Ty - kocha tą Polskę i nie chce się ruszać. Mówi, że w końcu żyjemy na jakimś tam poziomie, nie klepiemy biedy to czego więcej chcieć. Tylko, że on nie chce zrozumieć tego, że wyjeżdżając poprostu szybciej zarobi te pieniądze niż w Polsce. My, żeby postawić dom będziemy musieli odkładać kasę przez 5 lat. Ja jakbym sama wyjechała (no teraz to nie prędko) to bym taką kasę zarobiła sama przez 3 lata. Mam ciotkę w Holandii. Ona już mi proponowała, że jak chce to mogę przyjechać studiować u nich w Amsterdamie. Tylko bałam się tego języka. Mechanika po polsku jest ciężka a co mówić po angielsku... Teraz ostatnio mówiła, że jak chcemy to pakować się w samolot i przyjeżdżać. Ona da nam pokój, jedzenie i pomoże z pracą. Mówi, że jak ktoś zna angielski to na pewno znajdzie dobrze płatną pracę, bo Polacy (ze znajomością języka) są szanowanymi pracownikami (przynajmniej u niej).
Moje gratulacje!!! Halinka tak się ciesze.. u mnie to juz 13 tc więc już sie nie mieszcze w ciuszki zmieniłam lekko garderobe...tylko martwi mnie moj nstrój mam straszne nerwy...zle mi z tym ,musze z lekarzem pogadać o tym może jakies zioła czy coś na to.
Witam nowe koleżanki na forum. Pozdrawiam serdecznie miłego dnia.:-)