klaudusiaNK
Fanka BB :)
agnieszka.kk dopiero teraz zauważyłam!!!!
Sajonara witam i ja! Pisz z nami jak najczęściej!
Pójdę dziś do apteki i popytam, może coś się znajdzie dla ciężarówki :-) Z Wikim nic mi nie pomagało no ale zgagę dopiero miałam w ostatnim miesiącu.
Miałam jeszcze napisać o diecie. Ja jestem na diecie lekkostrawnej (przynajmniej staram się być częściej niż rzadziej ) Wiki je tylko potrawy gotowane czyli w większości lekkostrawne. Nie obżeram się (czasami teraz w ciąży mi się zdarza...sporadycznie... ) Jem małe porcje w odstępach mniej więcej dwugodzinnych (tak poleciła ginka) a i tak mam wzdęcia często gorsze po potrawach gotowanych niż po smażonych. zgagocha też jest...
Wszystkiego co najlepsze z okazji drugiej rocznicy ślubu dla Ciebie i Twojego ukochanego!!!!
maja wiesz tej nadziei przed @ to się nie pozbędziesz ale można na pewno ją ograniczyć. Ja jak sobi już za dużo wkręcałam to szłam do synusia i się z nim bawiłam, a to poszliśmy na podwórko, zawsze znalazłam inne zajęcie żeby nie myśleć. Synulek jest dla mnie najważniejszy - wyczekany i to się nie zmieni. Niestety pewnie zawsze będę go faworyzować, bo to mój synulek najukochańszy. Drugą dzidzi też będę kochać ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo jak Wiktorka. Pożyjemy, zobaczymy.Sajonara witam i ja! Pisz z nami jak najczęściej!
Pójdę dziś do apteki i popytam, może coś się znajdzie dla ciężarówki :-) Z Wikim nic mi nie pomagało no ale zgagę dopiero miałam w ostatnim miesiącu.
Miałam jeszcze napisać o diecie. Ja jestem na diecie lekkostrawnej (przynajmniej staram się być częściej niż rzadziej ) Wiki je tylko potrawy gotowane czyli w większości lekkostrawne. Nie obżeram się (czasami teraz w ciąży mi się zdarza...sporadycznie... ) Jem małe porcje w odstępach mniej więcej dwugodzinnych (tak poleciła ginka) a i tak mam wzdęcia często gorsze po potrawach gotowanych niż po smażonych. zgagocha też jest...
Ostatnia edycja: