ja już zdiagnozowana przebadana i w ogóle.... mam hiperprolaktynemie czynnościową problemy u mnie zaczęły się w momencie kiedy zaczęłam się starać o dzidzie wcześnie było wszystko w początku staram się od listopada i jestem weteranką wśród tu starających się nie zaciążonych.....od prawie miesiąca zażywam bromergon powoli zaczyna działać na mój organizm wiec mam nadzieje że owulacja wróci tak szybko jak szybko zniknęła czyli w tym cyklu .....Piszesz, że w Twoim przypadku to się nie sprawdzi, bo masz nieregularne cykle... bardzo nieregularne a byłaś u gina z tym? Nieregularne cykle, jeśli długo trwają mogą i pewnie są przyczyną problemów zajścia w ciąże... może przybałoby się je najpierw wyregulować?
Igasia to nie ciekawie z tymi skurczami dobrze że jedziesz do Polski tu cię dokładnie przebadają
Klaudusia ani mi się waż rodzić jeszcze zaciskaj nogi!!!!!!!!!!
jak położę Wiki doczytam resztę bo jeszcze na noga mała rozrabiara ...po za tym jestem wykończona bo jak mój wrócił to zabraliśmy sie za ogród i trochę się łopatą namachałam
kasiorek prawidłowo że rośnie ma rosnąć i trzymać się wysoko to zawsze dobry znak bo oznacza że masz oki progesteron druga opcja że masz owulkę przy twoim pcos możliwe jak masz okazje to zmolestuj chłopa...
mamuśka dobranoc.
rysica no to mówisz że jazda bzykowankowa dziś się rozpoczyna :-);-) powodzonka i kciuki za ten cykl!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: