reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

O matko ale beznadzieja jest w tym UK, no ale no spe warto miec!!!!!!!!! Lepiej dmuchać na zimne !!!!!!!!!!
Rysica to dziś bedzie sie działo :) mam nadzieje ze coś w końcu zaowocuje :D a trzymasz nogi do góry po ???????????

reklama
Igasia no-spa forte jest na receptę ale zwykła ta mała no-spa nie. Trzymaj się z tymi skurczami. Ja prawie przez całą ciążę łykam no-spę i czasami pomaga czasami nie... Teraz mam skurcze pomimo brania no-spy.
A w Polsce od początku 2 trymestru to dla lekarzy jest płód ale jeśli urodzi się do 21tc to oni nazywają to poronienie a po tym to poród przedwczesny.

Mamuśka, będzie się działo, ale pewnie póóóóźno ;) Po północy, jak już się położymy :D a nogi - trzymam :p znaczy raz trzymałam :p śmiejemy się z mężem z tego, ale na pewno nie zaszkodzi ;) a no i wiosiołka łykam ;)

Rysica z tymi nogami to nie zaszkodzi, a moze akurat sie teraz uda juz :) !!!!!!!!!!!!!!

Ide małego przebrac w piżamę i sama sie ogarnąć !!!!!!!!!!!

Klaudusia, czy chodzi Ci o siłę wystrzału? :-D To faktycznie, tak jakby te nogi w górze były zbędne, ale z drugiej strony nie zaszkodzi :-D

Edit : No i gdzie Wy się podziałyście???

Ostatnia edycja:
No dokładnie Rysica :-D Nie no śmiesznie to wygląda :-) Mój mąż jak teraz się staraliśmy to się pytał dlaczego nie leżę z nogami do góry jak przy Wikim :-D

reklama
zyczę miłej nocki kochane;***************
Rysica owocnych przytulanek :**********
Zmykam spać bo mały sie rzuca i nie chce zasnąć wiec muszę bestie okiełznać jakoś !!!!!!!;-)
Dobranoc :*********
Paaaaaaaaaaa...........:*******************

Do góry