reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Buuuuuhahhaa, Klaudusia to nasi faceci by sobie mogli pogadać !!!!! Mój jest identyczny, przeważanie to mówił na mnie ciężarówka ale i zdarzały sie bardziej sympatyczniejsze określenia, a zawsze jak ktoś przychodzi do nas to słysze na okrągło: Ilonko jak ja Ci zazdroszczę, bo masz tak zabawnie ze swoim w domu " buuhahahah !!!!!!!!!! A jak napije sie to juz w ogóle !!!!!!!! Ale lepiej mieć takiego niż ponuraka !!:-D
Kurtka w rzeczywistości ładniejsza, pasuje jak na mnie szyta :) i rękawy w sam raz bo ja zawsze mam problem , bo mam długie ręce :szok:a bucików Jasia nie ma :((((((( Kurcze od poniedziałku idą i nie mogą dojśc !!!!!!!!
Pogoda cudowna, aż mi sie humor poprawił, cieplutko , pełno dzieciaczków biega -aż miło :) No wiadomo jak wiosna to i wózki wszystkie wyjechały- juz nie zazdroszczę i nie odwaracam głowyi nie ma żalu do losu jak widze takie maleństwo, a wręcz przeciwnie :)
Aga wieć udanego szperania :) Jak wrócisz to koniecznie sie prosze pochwalić :)
Nikola haha to pewnie zawsze głupio listonoszowi jak otwierasz mu drzwi
No ja sobie kurcze nie wyobrazam rodzic przez cesarke, teraz jak bedzie ok to tez siłami natury, pamietam po wyrostku ze 2 tygodnie nie mogłam chodzić i sie wyprostować bo sie bałam ze i szwy pójda :szok: a co po takim cięciu !!!!!!!!!!!!! zresztą znajoma opowiadała ze 2 miesiące po cesrace jeszcze nie było dobrze,koszmar jakiś !!!!!!!

reklama
Ciao!!!
Dzieki za wszystkie odpowiedzi....
a u mnie porazka....wlasnie zostal uspiony moj kotek:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Boze,jak mi Go szkoda...jeszcze roku nie mial......
I dzisiaj przyszedl zamowiony taki domek dla niego...biedny,nawet go nie widzial...
Jak tu sie niedenerwowac....

Cześć wredne baby!! HEHEHEHE co żeście na listonoszy się uwzięły :) :) :) :) Igasia u Ciebie taka sama pogoda jak u mnie??? Łeb mi prawie urwało a córusia prawie płakała w wózeczku, bo piach jej do ocząt wpadał non stop! Chyba Catrina nadciąga he he

Dziękuję Wam Dziewczyny:) Dłuzej niz rok to chyba nie wytrzymam, ale po roku zrobię z pewnością usg. W takim razie wracam tu za siedem i pol miesiąca i mam nadzieje ze Was juz tu nie bedzie:) Wierzę, że juz niebawem bedzie Was mozna spotkac na tematach np Styczeń 2012:) 3-mam kciuki za Wasze starania:)

NO dziś to dzień pełen udanych zakupów:) tzn kurteczka pasuje jak ulał, przyszły Jasia buciki ( idelane) no i co najważniejsze łóżko też juz jest:)
Właśnie je złożyłam i wygląda bardzo ładnie, tylko ze sie wkurzyłam :( Bo zapomnialam powiedzieć zeby barierka była po prawej stronie a nie po lewej, ehhhhhhh bo chciałam postawić to łóżko w rogu po lewej stronie pokoiku a tak to trzeba je po prawej postawić, chyba ze jeszcze mój wywierci 2 dziurki po drugiej stronie !!!!
Ale ogólnie jestem zadowolona, bedzie na dłużej miec to łózko, mialam kupić w końcu z tymi obrazkami ale kupilismy zwykłe drewniane :)

Aga jak poszła szperać to nie może skończyć chyba !!!!!!!:-D NO ale dobrze niech szpera może kupi coś fajnego :)

Mamusia a ja w łóżku Wikiego mam tak, że z obydwu stron mogę tą barierkę zainstalować tylko muszę zmienić tylko nogi i mam już po innej stronie. Może u Ciebie też się tak da?

reklama
Do góry