reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie kochane:)
Boże żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce!!!!!!!!! No strasznie jestem ospała , zmęczona , brak siły na cokolwiek :((((((((((((
Rysica- uświadom męża ze jak zajdziesz to przeciez nie oznacza to celibatu hehe, chyba ze lekarz zabroni to co innego !!
Aga miłego dnia życzę;*************
Kasiik hejjjj :**
Nikola uśmiałam sie z tych króliczków hehe !!!!!!!!
A gdzie nasza ciężaróweczka??????? ( Klaudusia kochanie bez urazy) :p !!!!!!!

Ja szykuję sie na miasto, bo listonosz nie był łaskaw zadzwonić do drzwi z paczką i mi ją dać tylko zostawił awizo ( a siedziałam specjalnie w domu wczoraj bo wiedzialam ze przyjdzie ) no i zrobie rozróbe na poczcie a co !!!!!!!!!!!!! Bo tak juz nie raz było!!!!!!!Raz było tak ze przyszedł dał mi osobiście awizo i powiedział ze nie wziął paczki z samochodu i zebym ją odebrała na poczcie !!!!!!! Kurcze no ale go opierniczyłam ale widze ze zapomnial o tym i znów muszę go o*******ić ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pajac jeden !!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

reklama
Mamuśka - wiesz, po tym co miałam w pierwszej ciąży, chyba będziemy się bać, żeby tam żadnych struktur nie uszkodzić, żeby znó się łożysko i pępowina źle nie zbudowały... Więc sama nie wiem jak do tego podejdziemy... No i racja, lekarz też może zalecić celibat. Więc mój mąż woli korzystać póki może :-D:-D:-D
a co do listonosza, to u nas to samo, nie przynosi paczek i już nie raz był z tego powodu opier*****lony :wściekła/y:
Witam czwartkowo, jeszcze dwa dni i weeekend :D a mąż mój ma cały weekend wolny - święto normalnie! :-)

Witam się i ja!
Mamusia jakbyś napisała tirówka to bym inaczej gadała :-D:-D:-D:-D Nie no ja przyzwyczajona do takich nazw :-D Mąż mnie nie oszczędza ;-) "kulgnij się do mnie kuleczko" jego ulubione powiedzenie :zawstydzona/y::-D
Ja już nawet nie patrzę w lustro, bo brzuch jest taki wielki, że lepiej tego nie widzieć :zawstydzona/y:
U nas listonosz przynosi paczki, bo wie, że zawsze ktoś w domu jest :tak:

ja zlistonoszem nie mam problemów to mój dobry kolega i wrazie jak nas nie ma a zostawi awizo to dzwonie do niego czy jeszcze ma ta paczke czy jest na poczcie;)

Klaudusia - "kulgnij się do mnie kuleczko" jest boskie!!! Podoba mi się :D Mój też ma podobne poczucie humoru, ale tego nie wymyślił, jak byłam w ciąży z Szymciem :p
ooo, a ja Ci pozwalam urodzić za 3 dni :p Ja Szymka rodziłam własnie w 36 tc i był już w 100% "gotowy" :D właśnie na Twój suwaczek zerknęłam ;)

Ostatnia edycja:
Rysica ginka też mi pozwoliła rodzić w następnym tygodniu :-D No mój ma super poczucie humoru. Jak widzi, że się kładę to mówi: "oooo ciężarówka woduje" i weź tu bądź poważny przy takim człowieku :-D

Witam ja pospałam do 9.30 ale i tak zmęczona i dziś znów na polko jestem z koleżanką na spacer o 12 umówiona w domu normalnie sajgon kiedy ja sobie posprzątam

Klaudusia normalnie w tyłek cię walnąć ale jeszcze wytrzymam i nie walne ty wielka rany boskie ty lepsza leska w ciąży niż nie jedna bez niej ....ale "kulgnij się do mnie kuleczko" przyznam pomysłowe :-D:-D:-D:-D:-D..

ja jeszcze tak ogólnie co do szybkiej ciąży czyli takiej krótszej niż 9 miesięcy ja bym była bardzo ostrożna moja koleżanka urodziła bliźniaczki z zespołem downa zaszła w ciąże 5 miesięcy po poprzedniej ciąży i lekarze jej powiedzieli że być może to jest przyczyną ZD bo organizm się nie dostatecznie zregenerował... ja osobiście bym nigdy nie zaryzykowała ale to jest podkreślam tylko i wyłącznie moje zdanie...
Rysica właśnie mojej koleżance lekarz tez mówił 2 lata i ona rodziła nawet 4 lata po cesarce a miała niebezpieczeństwo pęknięcia bo miła dużo wód i bardzo sie macica naciągnęła
Aga no tak jest z sąsiadami u nas też takie burki mieszkają że szok
Mamuśka u mnie też listonosz jest lepszy udaje że nas w domu nie ma czasem bo mu się wchodzić nie chce chyba już z 5 razy go tak przyłapałm że bez dzwonienia wypisywał awizo a ja mu pyk drzwi otwieram oj zawsze wtedy się czerwieni :-D:-D:-D:-D:-D

Nikola która normalna kobieta ma w pasie 108 cm :eek::-D
Dziś piękna pogoda i u nas.
Ja co do czekania to mogę napisać tylko jedno: nie ma to jak rodzić naturalnie i nie ma się dylematu czy się wszystko w środku dobrze zagoiło... Cesarka to operacja jakby nie patrzeć. Mojej szwagierce się blizna po cesarce po pierwszej ciąży rozeszła przy drugiej ciąży (po 3 latach!)

ja dziewczyny uciekam na jakies ciuchu po szmateksach trzymajcie kciuki aby były owocne:-D może coś nad ta soline sobie fajnego kupie i wogule na wakacje i Matiemu krutkie spodenki a sobie spodnie dresowe itp:*:* odezwe sie wieczorkiem bo [pewnie tak wróce

Tęsknić będe:-(

reklama
Do góry