reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Chyba będę musiała zastosować jakąś inną metodę namawiania go, bo prośba nie działa :-)
A ja przy porodzie krzyczałam, że kupę mi się chce i prawie wstałam i chciałam iść a to się okazały bóle parte :-D
A przytyłam 12 kg... niecałe :-D

reklama
hehehehehee
a mi baba krzyczala-big poo!!!!!czyli duza kupa!!!,bo ja niewiedzilam jak mam przec,szok!!!
Ja tu rodze dziecko-taka wzniosla chwila,a ta mi o kupie krzyczy!!!:szok::-D:-D:-D:-D

Dziewczyny melduję jak tam moje starania :) Dziś wg owulacji powinnam dostać @ brzuch boli mnie od kilku dni jajniki, podbrzusze, a takze ból rozchodzi się na plecy i pachwiny.. Wczoraj robiłam test z rana pojawiła sie bladziutka kreska. Dziś rano test ewidentnie negatywny.. Tylko jedna krecha.. Brzuch boli jak bolał, @ brak :( nie wiem co sie dzieje. W najblizszych dniach ide do lekarza. Już zaczynam szalec ze mam jakies torbiele.. Pozdrawiam was :)
mysle zebys jutro zorbila test z apteki takim lepsiejszym te za zeta sa gowno warte! a jelsi dlaje nie bedzie @ ani II krech proponuje isc na bete , jelsi beta wyjdzie negatuwna to trzeba sie uzboric w cierpliwosc bo czasem @ lubi sie psozniac i to sporo ;]
pict1506.jpg.html

fotka brzuszka z dzisiaj:-)

no dosc pokazny bruchol ;]

ja w 31 tc mialam 87 kilo hahahha wiec...a startowalam z 70 ;]

Hejka:-) w Niemczech słonecznie,baaardzo ciepło (siedzimy z M w koszulce i krotkich spodenkach na balkonie) tak cieplo;-) i bezwietrznie.Juz zaliczylismy dzisiaj z małą dwa spacerki:)Jest cudownie,wiosna w pełni.
Zazdroszcze wam dziewczyny ze tak mało przytylyscie w ciazy,ja startowalam z wagą 62kg i pod koniec ciazy mialam juz 95kg,tyle ze mialam duze wielowodzie,i przy samym porodzie stracilam ok 15kg.Na chwile obecna waze 70kg:crazy: i nie umiem ich zrzucic.Tyle fajnie tylko ze po porodzie mi sie tak odmienilo,ze przestalam jesc slodycze-WOGULE,zero.Ja ktora kiedys byla takim lasuchem jesli chodzi o slodycze:zawstydzona/y:.Wiec w ciagu tych 10 miechow,zjadlam moze raz kawalek ciasta na urodzinach-nie umialam odmowic babci;-)no i paczka wmuszonego w wielki czwartek.A tak poza tym słodycze dla mnie nie istnieja.;-) Mam tylko nadzieje ze przy drugiej ciazy znowu sie nie odwidzi spowrotem,haha:-D Pozdrawiam

Igasia Przesliczny brzuszek,i super figura:-)

Kasik podrzuć trochę pogody do nas!!!!!! Allle masz fajnie!!!!:-D
A ja tak wyglądałam w 25tc :-D Uwielbiam tą fotkę :-)

Załączniki

• P1180394..jpg
    P1180394..jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 26
no,no...fajne zdjecie...w ogole nie widac brzuszka:-D:-D:-D
kasik ja przytylam 27 kg w poprzedniej ciazy!!!!:szok::szok::tak::tak::tak::-):-):-)

Hej, ja tylko na chwilę - dziś wredna @ przylazła, więc za kilka dni nowe staranka :D
No tylko jak zajdę to będę miała duże szansę urodzić w święta... No cóż :p Niech się dzieje co chce :p

no ja w ciąży przytyłam 36 kilo ......
no rycica jak ja zdaję to termin wychodzi mi na 24 grudnia hahaha.......

a dziś znów przykręcona jak ruski czołg normalnie działam z opóźnieniem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry