reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiikbrzusio pokazny,ale buzia ladnie wyglada!!ja bylam nalana na twarzy-szok!!
Nikola...Izajeeeejku..nie wiedzialam,ze mozna przybrac wiecej niz moje 27 kg!:szok:
Moja mala,miala po urodzeniu 59cm,i ponad 4 kg!!klocek

reklama
Nikolaa, ale to już tydzień i 4 dni :p więc tak czy siak za długo ;)
Kasiurek - mój mąż ma 190 więc pewnie też będzie po nim wysoki :) Teraz jest na 97 centylu :)

eeej, to ja sobie mogę winko łyknąć :D:D:D:D:D (z serii: always look for the bright side of life) :-)

Ostatnia edycja:
rysica zazdroszczę winka bo ja mimo że nie fasolowa to te cholerne tabsy i nici z Winka normalnie czuje jakbym w ciąży była nie będąc w ciąży jak w końcu zajdę to prawie będę mogła powiedzieć że jak słonica chodziłam hahahahahahha:-D:-D:-D:-D:-D

ja spadam się bzykolić trzeba w końcu jakoś na fasole zapacować:-D:-D:-D:-D:-D
dobranoc wszystkim

hejka dziewczyny śliczne miałyście brzuszki:*
ja prztyłam 40 z czego pociazy polazło 60:szok: wazyłam sie ostatnio u kuzynki ma dobra wage i waze 60 przy 170 wzroscie a ostatnio ze 4 przytyłam na bank ...moja waga zle wazy wiec mysłałam ze waze wiecej....
Mati jak sie urodził wazył 3500 a miał z54....teraz jest drobnym chłopcem miesci sie w normie 4 latków ma 98 cm i 15 kilo ale tata jego jak był mały tez był drobny:)

Hej kobietki!
Ja dziś muszę zrobić trochę kursów autkiem...
A co do ciąży. Z Wikim przytyłam jakieś 17 kg, urodził się 3700 i 56 długi a teraz jest przystojniacha, na bilansie dwulatka miał 92 cm i ważył 12,5 kg i mieścił się chyba poniżej jakiegoś tam 50 centyla, pielęgniarka mówiła, że lepiej być nie może :-D

Cześć dziewczyny.
Odważyłam sie i piszę, u mnie po staremu, ciągle jest mi tak bardzo źle, raz jest dobrze a raz tak tragicznie ze szkoda mówić, weszłam na chwile do dziewczyn na pażdziernik 2011 i sie od razu poryczałam jak zobaczyłam ich zdjecia z USG !!!!!!!!
Kiedy Ja sie otrząsnę z tego ????????? Chciałabym juz miec @ to by wszystko jakoś juz szybko poszło a tak to ten czas dla mnie to czas stracony , bo nic nie moge robić tylko czekać , czekać i jeszcze raz czekać !!!!!!!!!!!!!! Wiem ze nie moge tego w sobie tłumić ale gdzie ja mam sie wygadać???????? Nie chce juz codziennie gnębić mężą, zresztą od poronienia ciągle sie kłócę, wszystko mnie wkurwia, nic nie cieszy , zaniedbuje i jego i małego !!!!!!!! jestem egoistką bo mnie nic nie interesuje , zrobie co mam zrobić szybko i na tym koniec, siedze bez czynnie i myśle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie jak mój wyjedzie za ponad tydzien to bede ryczeć ile wlezie moze bedzie mi lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze czasem bede mogła do was wejść i sie pożalić, przepraszam z góry za to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co sie tu dzieje !!!!!!!
Czy Rysica jest jednak w ciązy??????????? Jak Aga ???????? Klaudusia mam nadzieje ze odpoczywasz dużo !!!!!!!!!!!!Nikola jak samopoczucie ??????? Maja a Ty jak sie czujesz???? Wymioty ustały ??????????

mamusia pisz z nami jak najczęściej i wyżalaj się ile chcesz! My tu po to jesteśmy! Kochana nie wiem przez co przechodzisz, nawet nie wyobrażam sobie tego...

Mamusia, wyżalaj się ile chcesz, my Cię tu wysłuchamy i będziemy wspierać!!! <przytul>
a ja w ciąży nie jestem jednak - tydzień i 4 dni "po czasie" dostałam @ - czyli wczoraj

reklama
Rysica bardzo mi przykro, bo mimo mojej sytuacji ja bardzo trzymałam kciuki !!!!!!!&&&&&&&&&&&& ale następny cykl mam nadzieje ze bedzie udany !!!!!!
Ja czekam na wyniki histopatologiczne , jesli nic nie wykażą zaczniemy starać sie chyba w 2 cyklu, chyba ze uda mi sie jakos wytrzymać i czekać do 3 ale najpierw po pierwszej @ pójde do lekarza i dowiem sie czy wszystko ładnie sie zagoiło jesli tak to w 2 cyklu juz zadziałamy, bo na razie dla mnie ten czas to czas stracony!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((
Klaudusia dzięki, chyba potrzebne są mi Wasze rozmowy , na razie bede sporadycznie pisać ale za jakiś czas juz napewno częściej !!!

Do góry