reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiikbrzusio pokazny,ale buzia ladnie wyglada!!ja bylam nalana na twarzy-szok!!
Nikola...Izajeeeejku..nie wiedzialam,ze mozna przybrac wiecej niz moje 27 kg!:szok:
Moja mala,miala po urodzeniu 59cm,i ponad 4 kg!!klocek

reklama
Nikolaa, ale to już tydzień i 4 dni :p więc tak czy siak za długo ;)
Kasiurek - mój mąż ma 190 więc pewnie też będzie po nim wysoki :) Teraz jest na 97 centylu :)

eeej, to ja sobie mogę winko łyknąć :D:D:D:D:D (z serii: always look for the bright side of life) :-)

Ostatnia edycja:
rysica zazdroszczę winka bo ja mimo że nie fasolowa to te cholerne tabsy i nici z Winka normalnie czuje jakbym w ciąży była nie będąc w ciąży jak w końcu zajdę to prawie będę mogła powiedzieć że jak słonica chodziłam hahahahahahha:-D:-D:-D:-D:-D

ja spadam się bzykolić trzeba w końcu jakoś na fasole zapacować:-D:-D:-D:-D:-D
dobranoc wszystkim

hejka dziewczyny śliczne miałyście brzuszki:*
ja prztyłam 40 z czego pociazy polazło 60:szok: wazyłam sie ostatnio u kuzynki ma dobra wage i waze 60 przy 170 wzroscie a ostatnio ze 4 przytyłam na bank ...moja waga zle wazy wiec mysłałam ze waze wiecej....
Mati jak sie urodził wazył 3500 a miał z54....teraz jest drobnym chłopcem miesci sie w normie 4 latków ma 98 cm i 15 kilo ale tata jego jak był mały tez był drobny:)

Hej kobietki!
Ja dziś muszę zrobić trochę kursów autkiem...
A co do ciąży. Z Wikim przytyłam jakieś 17 kg, urodził się 3700 i 56 długi a teraz jest przystojniacha, na bilansie dwulatka miał 92 cm i ważył 12,5 kg i mieścił się chyba poniżej jakiegoś tam 50 centyla, pielęgniarka mówiła, że lepiej być nie może :-D

Cześć dziewczyny.
Odważyłam sie i piszę, u mnie po staremu, ciągle jest mi tak bardzo źle, raz jest dobrze a raz tak tragicznie ze szkoda mówić, weszłam na chwile do dziewczyn na pażdziernik 2011 i sie od razu poryczałam jak zobaczyłam ich zdjecia z USG !!!!!!!!
Kiedy Ja sie otrząsnę z tego ????????? Chciałabym juz miec @ to by wszystko jakoś juz szybko poszło a tak to ten czas dla mnie to czas stracony , bo nic nie moge robić tylko czekać , czekać i jeszcze raz czekać !!!!!!!!!!!!!! Wiem ze nie moge tego w sobie tłumić ale gdzie ja mam sie wygadać???????? Nie chce juz codziennie gnębić mężą, zresztą od poronienia ciągle sie kłócę, wszystko mnie wkurwia, nic nie cieszy , zaniedbuje i jego i małego !!!!!!!! jestem egoistką bo mnie nic nie interesuje , zrobie co mam zrobić szybko i na tym koniec, siedze bez czynnie i myśle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie jak mój wyjedzie za ponad tydzien to bede ryczeć ile wlezie moze bedzie mi lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze czasem bede mogła do was wejść i sie pożalić, przepraszam z góry za to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co sie tu dzieje !!!!!!!
Czy Rysica jest jednak w ciązy??????????? Jak Aga ???????? Klaudusia mam nadzieje ze odpoczywasz dużo !!!!!!!!!!!!Nikola jak samopoczucie ??????? Maja a Ty jak sie czujesz???? Wymioty ustały ??????????

mamusia pisz z nami jak najczęściej i wyżalaj się ile chcesz! My tu po to jesteśmy! Kochana nie wiem przez co przechodzisz, nawet nie wyobrażam sobie tego...

Mamusia, wyżalaj się ile chcesz, my Cię tu wysłuchamy i będziemy wspierać!!! <przytul>
a ja w ciąży nie jestem jednak - tydzień i 4 dni "po czasie" dostałam @ - czyli wczoraj

reklama
Rysica bardzo mi przykro, bo mimo mojej sytuacji ja bardzo trzymałam kciuki !!!!!!!&&&&&&&&&&&& ale następny cykl mam nadzieje ze bedzie udany !!!!!!
Ja czekam na wyniki histopatologiczne , jesli nic nie wykażą zaczniemy starać sie chyba w 2 cyklu, chyba ze uda mi sie jakos wytrzymać i czekać do 3 ale najpierw po pierwszej @ pójde do lekarza i dowiem sie czy wszystko ładnie sie zagoiło jesli tak to w 2 cyklu juz zadziałamy, bo na razie dla mnie ten czas to czas stracony!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((
Klaudusia dzięki, chyba potrzebne są mi Wasze rozmowy , na razie bede sporadycznie pisać ale za jakiś czas juz napewno częściej !!!

Do góry