reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Rysica super pamiątki masz. Teraz nowe technologie poszły do przodu i jest możliwość przegrania takiego filmu na płytę DVD.
A ja po sobie nie mam żadnych pamiątek ale Wikiemu staram się coś pozbierać.
Nikola :-( trzymaj się kochana. Na pewno wszystko niedługo się ułoży.
A ja po sobie nie mam żadnych pamiątek ale Wikiemu staram się coś pozbierać.
Nikola :-( trzymaj się kochana. Na pewno wszystko niedługo się ułoży.
M
mamuśka23
Gość
Wróciłam i nie moge sobie poradzić z tym co usłyszałam !!!!!!!
Dziecko sie w ogóle nie rozwija przez 2 tygodnie nic nie urosło dzis chciala mnie na szpital juz dać, ale jednak poczekamy do poniedziałku i wtedy zobaczy co zrobić, albo sama poronie albo na szpital !!!!!!!!!!!!! Boże dlaczego Ty mi to robisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życ mi sie juz nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziecko sie w ogóle nie rozwija przez 2 tygodnie nic nie urosło dzis chciala mnie na szpital juz dać, ale jednak poczekamy do poniedziałku i wtedy zobaczy co zrobić, albo sama poronie albo na szpital !!!!!!!!!!!!! Boże dlaczego Ty mi to robisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życ mi sie juz nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
klaudusiaNK
Mamusia przecież było dobrze... Nie mogę uwierzyć w to co piszesz...
M
mamuśka23
Gość
2 tygodnie temu było dobrze a teraz juz nie, dziecko nic nie usrosło w ogóle sie nie rozwije a serduszko bije !!!!! Nie mam siły płakać juz, szłam całą droge i ryczałam, nie chce mi sie żyć, dlaczego los tak kpi ze mnie !!! tak bardzo chciałam tego dziecka a teraz moge je stracić, lekarz jasno powiedziala ze albo sie zmieni cos przez tydzien albo poronie !!!!!
klaudusiaNK
Mamusia jak serduszko bije to jest jeszcze nadzieja. Może jakoś dziwnie się ułożyło i nie mogła zmierzyć go dokładnie.
Mamuska nie martwa sie i nie denerwuj serduszko bije nie krwawisz poczekaj wszystko będzie dobrze żeby sprawdzić czy wszystko w porządku idź na betę i sprawdź na normach usg nie jest wcale takie dokładnie na swoim przypadku ci powiem ze np u mojej Wiki serduszko zaczęło bić dopiero w 9 tygodniu a u ciebie jest serduszko na pewno coś żel zobaczyła albo coś się obróciło ... będzie dobrze....
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Mamuśka, może jeszcze wszystko będzie dobrze! Może jakoś pod skosem się ułożyło i dlatego nie mogli go dobrze zmierzyć? Musi być dobrze, przecież tyle było przypadków, że coś źle zobaczyli czy źle zmierzyli... 3mam kciuki!!!!!!!!
reklama
M
mamuśka23
Gość
Tak serduszko bije ale boje sie ze przestanie a ja tego nie przezyje