reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziękuję dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Wyszły po ok 3 minutach, jak się już ten cały pasek zabarwił i kreska testowa zaczęła się robić wyraźna - ale zanim jeszcze z łazienki wyszłam, więc dość szybko :) Ale taka jaśniutka !!!!!!!!! Nawet na jednej focie wyszła, ale wieczorkiem wkleję :-)

a mąż się ze mnie śmieje..... :wściekła/y: ale już uwierzył i poszedł spać dalej :-D jak wtedy co się o Szymku dowiedział :p
a z Szymkiem to ja tydzeń po terminie robiłam, bo jakoś tak wtedy nie śledziłam, i nie zajarzyłam, że mogę być w ciąży :p

aaa no i @ nie przylazła :p a ja się zawsze budziłam z @ :p

Tak jest Klaudusia leci nam ten czas nieubłaganie.
Rysica jaśniutka ale jest:-) nie ma tu co rozważać, udało się.
Mamuśka nie wiem u ilu dziewczyn tak było u mnie napewno, teraz z synkiem test wyszedł mi przed terminem @. Pewnie z Dianką się nam udało w ostatniej chwili życia jajeczka, może u Rysicy tak samo.

Rysica ja z Wikim też miałam bladą kreskę i na fotce pewnie by nie wyszła no i byłam w ciąży! To czekamy na fotkę
I kreska do tej pory na teście taka blada ale widoczna już prawie 3 lata :-D a teraz dwie grubaśne wyszły i od razu było wiadomo.

Ostatnia edycja:
Jak jest druga kreska to jest nie ma innej możliwości chyba że się brało ten hormon doustnie:-)
Jak jej nie ma to można mieć wątpliwości a tak to chyba nie potrzebne.

reklama
Do góry