reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziewczyny jesteście niesamowite!!! :-D
No jest kreska jest :) Mąż się śmieje, że to cień cienia i że to na pewno cień tej drugiej :-p oczywiście na żarty :-p
oj tak bociany lecą :)
Agnieszkak2 - to ja Tobie powinnam fluidki przesłać :-):-):-):-):-)
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za tydzień i Ty masz dwie kreseczki zobaczyć!!! :-)

Jejciu dziewczyny aż mi się wierzyć nie chcę - co chwila zerkam na te kreskę :-D i nie znika :tak:

a z tym,i boćkami to się uśmiałam :))))))))))))

Rysiaca pamiętam jak niedawno ja patrzałam a tu popatrz jak leci....
Ja jutro idę do kardiologa dziecięcego na usg zobaczyć czy sedrucho jest u dzidziusia jak dzwon.

Witam
Rysiaca gratulacje!!!!!

a ja oficjalnie chyba umieram normalnie to jakiś koszmar przytulańsko z kiblem prawie 2 godzinne potem godzinę mnie trzęsło na przemian zimne i gorące poty w nocy jakieś lęki... obudziłam się z każdą boląca cząsteczką ciała normalnie płakać mi się chce oczywiście musiały mnie dopaść wszystkie uboczne skutki bromergonu....dlaczego mnie spotykają wszystkie możliwe gówna ostatnio chyba ktoś na mnie urok jakiś rzucił.........
Aga2 też mam pępuszek odpadnięty i opaski ze szpitala pierwszy cumelek maluśkiego pampersa pierwsze ubranko ubranko od chrztu i inne takie drobiazgi staram się jak najwięcej tego zbierać
aga27 mamuśka powodzenie u lekarzy dajecie znać co i jak
i wszystkie sobie gdzieś poszły

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam Szymkowy test ciążowy, pępuszek, opaskę z rączki i włoski pierwsze obcięte. :)
Moja mama ma to samo po mnie tylko zamiast testu ma wynik beta HCG i jeszcze kilka mleczaków. To samo ma też po moim bracie :)
No i z racji tego, że mój tata był fotografem (i nadal jest) to mamy też sporo jak na tamte czasy zdjęć, a ja mam film (jeszcze szpulowy!) z czasów ciąży mojej mamy ze mną, mojego wyjścia ze szpitala, z pierwszego karmienia w domu, potem z brzuszkowania, z takiej zwykłej zabawy, z jedzenia jabłuszka startego po raz pierwszy i później pierwsze kroki i jak już biegałam :) O istnieniu tego filmu dowiedziałam się w dniu moich 18 urodzin - wcześniej nie miałam pojęcia, że taki film mi rodzice zrobili :) Aż się wtedy popłakałam :))) Najcudowniejszy prezent na 18tkę jaki mogłam sobie wyobrazić...

Do góry