reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

jest tu kto ???

ja sie zmusiłam żeby iść z Wiki na polko ledwo żyje normalnie
rysica oj chyba świętujesz na całego!!!!
aga za 5 dni świętujemy twoje dwie kreski
mamuśka jak tam sie czujesz i naprawdę nie myśl o najgorszym póki nie krwawisz to jest dobrze tym bardziej że serduszko bije to na pewno pomyłka jakaś!!!!
Klaudusia a ty co leżysz czy znów wzięło cię na jakieś porządki

reklama
jestem jestem:)
Nikolamam wrazenie ze chyba nici:( cos mnie brzuch ćmi albo to od tego ze sie przepracowałam dzis bo byłam u kumpeli obiad zrobiłam prasowanko i sprzatanko i jeszcze kłopoty jelitowe (moze brzuch bolec bo sie wczoraj najadłam ptasiego mleczka pol pudełka) hmm lipa chyba bedzie...zobaczymy czy jutro jak odpoczne bedzie bolał

Nikola leżę, bo brzuch mnie dziś od rana boli. Chyba szyjka się skraca na całego i rozwarcie się robi, bo boli w tamtym miejscu gdzie jest szyjka.... W sobotę do lekarza idę i zobaczymy co się tam dzieje.

Klaudusia oj to leż i się nie ruszaj trzymam kciuki że to tak mały sie tylko rył a nie robiło sie rozwarcie prosze wytrzymać do kwietnia najfajniejsi się rodzą w kwietniu;-):-D:-D:-D:-D......

KlaudusiaNK - i po co Ci było myć te okna? :p leż i odpoczywaj, jeszcze zdążysz urodzić! :p
Nikolaa - świętować będę wieczorkiem jak mężuś wróci ;) póki co na spokojnie do tego podchodzę :) I jestem z siebie dumna, że dość dobrze znam swój organizm ;]
Agak2 - będzie fasolka !!! W końcu tak samo Cię bolą cyce jak mnie, czyż nie? ;]

ja dziś zaliczyłam przedobiednią drzemkę :p Na dodatek mądra dałam w tym czasie Szymkowi farby do malowania - obudziłam się trochę niepewna co tam zastanę, ale mój kochany synuś jedyne co pomalował to kartki, trochę ceraty (podłożonej pod kartki, żeby stolika nie wymalować) i pudełko od farb ;] ale dziś mam cały dzień ochotę spać!!!

cycki juz przestały juz pisałam....a brzuch ćmi hmmm .....zobaczymy co przyniosa kolejne dni....Rysica a jak u Ciebie z śluzem jaki masz?? bo mnie to zawsze zastanawia

a moi pojechali do Krakowa bo mój coś tam jedzie odebrać spokój cisza błoga leże sobie z laptopem w łóżeczku
Klaudusia no to trzymaj
Rysica najgorsze jest w ciązy że nawet nie można jej dobrze przyświętować, ja ogólnie teraz jak we wczesnej ciązy tylko że bez ciązy bo nie mogę spożywać % i rzygam jak kot no i tez senna jestem do tego koncentracja na poziomie -1 :-D:-D:-D:-D szkoda że to tylko po tych tabsach
Aga jeszcze masz 5 dni do @ wiec nie mów hop

Ostatnia edycja:
cycki juz przestały juz pisałam....a brzuch ćmi hmmm .....zobaczymy co przyniosa kolejne dni....Rysica a jak u Ciebie z śluzem jaki masz?? bo mnie to zawsze zastanawia
wiesz - od dwóch dni mi było "mokro" :p a ja taka raczej mało śluzowa - już nawet kilka razy w weekend myślałam, że to @, ale nie :) a konsystencja taka gęstsza i biała, nie przezroczysta.
a cycki mnie pobolały 2 czy 3 dni i też przestały - tzn tylko sutki były wrażliwe i dalej są.

Nikolaa
- ja to mało kiedy świętuję z % :p Mąż powiedział, że wracając Piccolo kupi :p:p:p I będz iemy świętować we dwoje :)

Ostatnia edycja:
reklama
a nadal masz ten śluz??? bo ja raczej mam malusko, dlatego tez mysle ze juz nie mam czym sie cieszyc...bo własnie duzo pisza o tym sluzie hmmm....im blizej @to ja zaczynam sie zastanawiac

Do góry