reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Bedzie dobrze zobaczysz mówię ci że źle zmierzyli żeby się nie stresować bo to może maleństwu zaszkodzić idź na betkę mówię Ci może zrobić o każdej porze dnia i nocy są normy na każdy tydzień za dwa dni powtórzysz i się uspokoisz bo ja wierze że na pewno będzie wszystko oki

reklama
Ja zwariuje chyba, głowa mi juz pęka, nie mam siły juz, tak sie boje ze okaże sie ze to koniec !! Poczekam ten tydzien , jesli powie mi to samo w poniedziałek pójde do innego lekarza juz prywatnie o ile wczesniej nic sie nie wydarzy

Mamusia to lepiej zrobić betę i sprawdzić czy przyrasta. Lekarz powinien cię na nią skierować w takiej sytuacji jak jest teraz.

dokładnie lekarz powinien cię w pierwszej kolejności na nią skierować bo tak naprawdę w pierwszych tygodniach ciąży to najlepszy wyznacznik do poniedziałku dziewczyno ześwirujesz jeszcze nie ma twojego naprawdę ten stres ci może strasznie zaszkodzić ...

Ja teraz jak leżałam w szpitalu to leżała dziewczyna, której test ciążowy wychodził negatywny a beta, że jest w ciąży w tym tygodniu co wychodził z OM a na USG nic nie było widać, żadnego pęcherzyka, nic kompletnie świadczącego o ciąży...

moja ginka mi mówiła że są takie leniwe dzieciaczki które robią psikusa medycynie mówił że nieraz tak miała że na usg na początku albo nie było widać czegoś albo coś za małe a dzieciaki sie rodziły zdrowe jak dab wiec ona póki ie było krwawienia bólów brzucha to nie panikowała zawsze czekała do 12 tygodnia na jakiekolwiek sondowania

Nikolaa oby w moim przypadku było tak samo , i dziecko sie rozwinęło!!!!!!!!!!!!! ale czy jest to jeszcze mozliwe jak przez 2 tygodnie nic sie nie wydarzyło tzn nie urosło!!!!!!!!!

mamuśka usg obsługuje człowiek a człowiek to nie maszyna zawsze może się mylić tak jak ci mówię dziewczyno oszczędź sobie i dzidzi nerwów i zasuwaj na betkę za dwa dni powtórz i będziesz już spokojna....

ja zaraz chyba zemdleje idę się położyć bo już nie dam rady nawet siedzieć.....

Ostatnia edycja:
mój chyba wraca bo jak sie dowiedział to od razu pojechał na dworzec , nie moge mu przetłumaczyć ze nic nie wskura ze przyjedzie ale moze to lepiej, jutro pójde prywatnie na usg i jak cos to jeszcze w tym tygodniu na szpital jak On juz bedzie w domu!!!!!!!!!!!

reklama
Mamuskakochanie wszystko bedzie dobrze na bank zle zmierzyli!!!! podam Ci przykład na moim mi usg panstwowe wykazało ze za mało wód mam jaka panike siałam przez dwa tygodnie do prywatnego poszłam do tego samego lekarza tylko na lepszy sprzet okazało sie ze jest ok i powiedział lekarz ze to chyba wina tego starego usg także nie martw sie a zobaczysz ze fasolka tak wyskoczy w góre ze bedzie duze przy porodzie ze 4 kilo:*

Do góry