reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa, nie bylam pewna, tak tylko domniemywalam po fb, szara eminencja wszelkich niusow ;-) ze cos tam niehalo u was. i powiem ci, ze bardzo cie podziwiam, i w ogole sie ciesze, pozytywny taki wzorzec kobiety, ktora umie walczyc o swoje dobre imie. nie mozna dac soba pomiatac, never ever. wielki buziak, a przezyc wspolczuje strasznie, domyslac sie tylko moge, jak takie cos musi bolec... wielki buziak raz jeszcze.

ale dobrze odbilam pileczke, co nie? :-D :-D :-D hehe. myslalam, ze mnie zlinczujesz albo przyslowiowy knebel w pysk zarzucisz przez priva ;-) :-D :-D :-D

reklama
sa_raa - przykro mi czytać co Cię spotkało ze strony b. męża ale bardzo się cieszę, że jesteś już po rozwodzie i układasz sobie życie na nowo z K. już miałam szansę oblukać go na fejsbuku ;-)

Fajnie, Cosmo i Saraa, że miałyście siłę i odwagę się pozbyć szkodników z domu i z życia - wielki szacun. :-)

Saraa tez po fb myslalam ze cos bylo nie tak, ale bardzo sie ciesze ze po takich koszmarnych przezyciach ulozylas sobie na nowo zycie; silna z ciebie kobitka!

Aenye ja na szczescie nie mialam babci ktora faworyzowala innych wnukow, po prostu i mnie z siostra i moja siore cioteczna i brata ciotecznego olewala. odwiedzam ja jak jestem w pl, wizyta trwa 30 min gora. z drugimi dziadkami jestem bardzo blisko, co tydzien, dwa do siebie dzwonimy, jak jestem w pl to tez przesiaduje u nich non stop. i nie zamartwiam sie tym ile moi rodzice/ tesciowie kontaktuja sie z Brunkiem, pewnie ze cos mnie tam boli, cos nie pasuje, ale wiem ze wszystko wraca!

Milka kofam twoje posty! I jesli jeszcze nie gratulowalam to gratuluje zaciazenia :) i 3 mam kciuki zeby wszystko bylo ok :-)

Kasiu Z gratuluje sukcesow pracowych i publikacji! Jestes wielka!

reklama
Witam,

Zbierajmy podpisy pod projektem ustawy, ruszyła akcja " Ratujmy maluchy".
Chodzi o to żeby rodzice dzieci 6- letnich dalej mieli wybór, a nie na przymus ,czy w wieku 6 lat posyłają dziecko do szkoły czy zerówki.

Wiecej szczegółów na stonie:

www.rzecznikrodziców.pl trzeba przepisać bo inaczej strona się nie otwiera ;o(

Mamy szansę żeby przedłużyć dziecinstwo naszym maluchom.

Pozdrawiam

Do góry