reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa, nie bylam pewna, tak tylko domniemywalam po fb, szara eminencja wszelkich niusow ;-) ze cos tam niehalo u was. i powiem ci, ze bardzo cie podziwiam, i w ogole sie ciesze, pozytywny taki wzorzec kobiety, ktora umie walczyc o swoje dobre imie. nie mozna dac soba pomiatac, never ever. wielki buziak, a przezyc wspolczuje strasznie, domyslac sie tylko moge, jak takie cos musi bolec... wielki buziak raz jeszcze.

ale dobrze odbilam pileczke, co nie? :-D :-D :-D hehe. myslalam, ze mnie zlinczujesz albo przyslowiowy knebel w pysk zarzucisz przez priva ;-) :-D :-D :-D

reklama
sa_raa - przykro mi czytać co Cię spotkało ze strony b. męża ale bardzo się cieszę, że jesteś już po rozwodzie i układasz sobie życie na nowo z K. już miałam szansę oblukać go na fejsbuku ;-)

Fajnie, Cosmo i Saraa, że miałyście siłę i odwagę się pozbyć szkodników z domu i z życia - wielki szacun. :-)

Saraa tez po fb myslalam ze cos bylo nie tak, ale bardzo sie ciesze ze po takich koszmarnych przezyciach ulozylas sobie na nowo zycie; silna z ciebie kobitka!

Aenye ja na szczescie nie mialam babci ktora faworyzowala innych wnukow, po prostu i mnie z siostra i moja siore cioteczna i brata ciotecznego olewala. odwiedzam ja jak jestem w pl, wizyta trwa 30 min gora. z drugimi dziadkami jestem bardzo blisko, co tydzien, dwa do siebie dzwonimy, jak jestem w pl to tez przesiaduje u nich non stop. i nie zamartwiam sie tym ile moi rodzice/ tesciowie kontaktuja sie z Brunkiem, pewnie ze cos mnie tam boli, cos nie pasuje, ale wiem ze wszystko wraca!

Milka kofam twoje posty! I jesli jeszcze nie gratulowalam to gratuluje zaciazenia :) i 3 mam kciuki zeby wszystko bylo ok :-)

Kasiu Z gratuluje sukcesow pracowych i publikacji! Jestes wielka!

reklama
Witam,

Zbierajmy podpisy pod projektem ustawy, ruszyła akcja " Ratujmy maluchy".
Chodzi o to żeby rodzice dzieci 6- letnich dalej mieli wybór, a nie na przymus ,czy w wieku 6 lat posyłają dziecko do szkoły czy zerówki.

Wiecej szczegółów na stonie:

www.rzecznikrodziców.pl trzeba przepisać bo inaczej strona się nie otwiera ;o(

Mamy szansę żeby przedłużyć dziecinstwo naszym maluchom.

Pozdrawiam

Do góry