..aenye
Mama grudniowa'06
Dita, mialam taki dzien ostatnio - po prostu nic mi nie wychodzilo, np 3 razy cos rozlalam tak mega, po calej kuchni, koszmarrr, co mi sie nigdy nie zdarza! pranie mi pofarbowalo, ulubiona bluza (jedyna, w ktora sie mieszcze teraz - cala w fioletowe kropki), walnelam sie centralnie w golen do krwi, siatka z zakupami w drodze do domu sie rozsypala - po prostu az film szlo by nakrecic ;-) normalnie jak nigdy. nikt mi nie powie, ze nie ma pecha, ani serii pt nieszczescia chodza parami ;-)
moje losie dzisiaj daly koncert przez telefon moim rodzicom :-) wszystkie znane piosenki o babci i dziadka, wierszyki i zyczenia - po prostu bosko, zaraz zgram i wrzuce na youtube chyba az ;-)
poza tym znalazlam fajna oferte na uzywany wozek - mam na niego wielka ochote, ale nigdy nie kupowalam ani wozka, ani fotelika uzywanego i nie wiem, czym ryzykuje ;-)
moje losie dzisiaj daly koncert przez telefon moim rodzicom :-) wszystkie znane piosenki o babci i dziadka, wierszyki i zyczenia - po prostu bosko, zaraz zgram i wrzuce na youtube chyba az ;-)
poza tym znalazlam fajna oferte na uzywany wozek - mam na niego wielka ochote, ale nigdy nie kupowalam ani wozka, ani fotelika uzywanego i nie wiem, czym ryzykuje ;-)