reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, mialam taki dzien ostatnio - po prostu nic mi nie wychodzilo, np 3 razy cos rozlalam tak mega, po calej kuchni, koszmarrr, co mi sie nigdy nie zdarza! pranie mi pofarbowalo, ulubiona bluza (jedyna, w ktora sie mieszcze teraz - cala w fioletowe kropki), walnelam sie centralnie w golen do krwi, siatka z zakupami w drodze do domu sie rozsypala - po prostu az film szlo by nakrecic ;-) normalnie jak nigdy. nikt mi nie powie, ze nie ma pecha, ani serii pt nieszczescia chodza parami ;-)

moje losie dzisiaj daly koncert przez telefon moim rodzicom :-) wszystkie znane piosenki o babci i dziadka, wierszyki i zyczenia - po prostu bosko, zaraz zgram i wrzuce na youtube chyba az ;-)

poza tym znalazlam fajna oferte na uzywany wozek - mam na niego wielka ochote, ale nigdy nie kupowalam ani wozka, ani fotelika uzywanego :eek: i nie wiem, czym ryzykuje ;-)

reklama
hej

no dita fajnie z Pedro, ale ceny biletow wykanczaja, my sie tak wybieralismy do Australii i nigdy nic z tego nie wyszlo:-(

ale za to zakupilismy sobie ten rejs promem do Karlskrony, zawsze cos;-)

to tak jak my do stanow.. D ma dwie bliskie kuzynki (Chigaco i NY) i ciotke w NY, i tez nici ;-) a duzo tansze bilety. ciezko sie zdecydowac na tak drogi wyjazd. ale zawsze fajnie wiedziec, ze sie ma taka opcje :-) ja wierze, ze kiedys pojedziemy. jak juz przestane chodzic w ciazy, karmic, a moje dzieci ktos bedzie chcial przygarnac na wiecej niz dwa dni. ;-)

Nie wiem, czy mnie pamiętacie, ale cztery lata temu byłam tu z Wami i urodziłam Piotrusia:)
Pozdrawiam gorąco, jesteście niesamowite, że tak długo tu trwacie:)

Ostatnia edycja:
cześć oczekująca - ja cię pamiętam ;-) JAk widzisz jeszcze jesteśmy choć to już nie to - a było naprawde fajnie, były spotkania, zloty itp;-)

aenye, atol - heh, no widzicie, a ja np do Mai tak chętnie wybrałabym się, a bilety z Wawy drogie że szok, to cóz o jakiejś Brazylii mówić...

piąteczeeeeek - śmigamy dziś na narty wieczorkiem na godzinkę;-):tak:

serwus! :)

Dita - chrzan rules! bosko :)

Wiecie, że miałyśmy z Pingwinkiem zupełnie niespodziewane spotkanie? Jej córy urocze :)

Pozdrawiam Was wszystkie mocno!

Witam wszystkich i Ciebie Anita. Sorki że jak sie spotkałyśmy to byłam "rozkojarzona" ale sama rozumiesz... aż mi sie głupio potem zrobiło że nie umiałam się skupić na rozmowie z Tobą. Całusy

no ditz Nat to jezdzi jak profesjonalistka na nartach:-)

pinginek , anita napiszcie cos wiecej o spotkaniu

a my kupilismy nowy komputer iteraz nic nie chce dzialac jak przedtem :-D

atol, anita - :-D:-D

Obczajcie w ogóle młodą na oślej:
YouTube - Pierwsze kroki na stoku.avi

I stan padnięcia ,,po" :-D
nati.jpg

A dziś Nat chora - gorączka i gardło:wściekła/y::angry:

A i z poprzedniego wypadu - z Pedrem jeszcze - posłuchajcie jego reakcji na propozycję wjazdu na większa górkę:)
http://www.youtube.com/watch?v=nj-QFMWJX4c&feature=feedu

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde, Nat jakiegoś rota chyba złapała, bo pół niedzieli wymiotowała. Potem przeszlo, ale temp została - tak do 38 i zatkany nos nocą. Jakies ścierwo, hm;/

Do góry