reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
już:)

Byłam z Nat u lekarza dziś, bo teraz ją gardło mocno zaczęło boelc no ia ma zapalenie gardła i antybiotyk:dry:
Dobrze ze przynajmniej gorączki nie ma.

wspolczuje, Dita. bidna. widze ze u was ciagle cos.. u nas odpukac, od wiosny chyba nic.

mnie sieklo, nie moge sie z glupiego przeziebienia wykaraskac. kuzwa. leje sie ze mnie kazda dziura chyba juz. koszmarrrrrrrrr

thx

A u nas Natala ma głosik jakby pochlała:-D
dziś rano było OK, jak po nią poszłam do p-la to tak mówiła
zajrzałam do gardła i nawet nie jest czerwone
więc to fałdy głosowe prawdopodobnie
więc podałam jej zestaw "młodej lekarki;-)" i ma być GIT

No u Nat tak już kuźwa jest, jesień, ciepła zima, mokra wiosna - chora co dwa tygodnie:baffled:

A, nie opowiadałam, że z tydzień temu Nat uparzyła się o kominek - był bałagan wokół - porozrzucane kredki itp i Ala miała to 50 razy posprzątać, ale nie zdążyła - Nat szukając miejsca wśród bałaganu oparła się plecami o gorącą szybę - no i ma placek, już strupka, ale plaster musi być przyklejony. Wczoraj lekarz badając ją pyta co sie stało - Nat opowiada -
,,uparzyłam się o kominek, bo Ala zrobiła SYF" .
Lekarz mało nie padł ze śmiechu;-):-D

eej - no looknijcie jak fajnie młoda zjeżdża z górki i śpi na schodach po przyjeździe, no ;-):-D:-D:cool2:

Dziś Nat zażyczyła sobie żeby jej wyprostowac prostownicą włosy, bo ,,chcę wyglądać jak Ala"
Oto efekt: (Ja byłam w szoku - po prostu Ala x 2 :))))
Nat.jpg

.. a potem młoda zbudowała wieżę i stwierdziła ,,To jest Świdnica mojej Natali" ;-):-D:-D:-D:-D:-D
padłam:-D
wieza.jpg

reklama
Do góry