reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
wspolczuje, Dita. bidna. widze ze u was ciagle cos.. u nas odpukac, od wiosny chyba nic.
mnie sieklo, nie moge sie z glupiego przeziebienia wykaraskac. kuzwa. leje sie ze mnie kazda dziura chyba juz. koszmarrrrrrrrr
mnie sieklo, nie moge sie z glupiego przeziebienia wykaraskac. kuzwa. leje sie ze mnie kazda dziura chyba juz. koszmarrrrrrrrr
thx
A u nas Natala ma głosik jakby pochlała
dziś rano było OK, jak po nią poszłam do p-la to tak mówiła
zajrzałam do gardła i nawet nie jest czerwone
więc to fałdy głosowe prawdopodobnie
więc podałam jej zestaw "młodej lekarki;-)" i ma być GIT
A u nas Natala ma głosik jakby pochlała
dziś rano było OK, jak po nią poszłam do p-la to tak mówiła
zajrzałam do gardła i nawet nie jest czerwone
więc to fałdy głosowe prawdopodobnie
więc podałam jej zestaw "młodej lekarki;-)" i ma być GIT
No u Nat tak już kuźwa jest, jesień, ciepła zima, mokra wiosna - chora co dwa tygodnie
A, nie opowiadałam, że z tydzień temu Nat uparzyła się o kominek - był bałagan wokół - porozrzucane kredki itp i Ala miała to 50 razy posprzątać, ale nie zdążyła - Nat szukając miejsca wśród bałaganu oparła się plecami o gorącą szybę - no i ma placek, już strupka, ale plaster musi być przyklejony. Wczoraj lekarz badając ją pyta co sie stało - Nat opowiada -
,,uparzyłam się o kominek, bo Ala zrobiła SYF" .
Lekarz mało nie padł ze śmiechu;-)
eej - no looknijcie jak fajnie młoda zjeżdża z górki i śpi na schodach po przyjeździe, no ;-)
A, nie opowiadałam, że z tydzień temu Nat uparzyła się o kominek - był bałagan wokół - porozrzucane kredki itp i Ala miała to 50 razy posprzątać, ale nie zdążyła - Nat szukając miejsca wśród bałaganu oparła się plecami o gorącą szybę - no i ma placek, już strupka, ale plaster musi być przyklejony. Wczoraj lekarz badając ją pyta co sie stało - Nat opowiada -
,,uparzyłam się o kominek, bo Ala zrobiła SYF" .
Lekarz mało nie padł ze śmiechu;-)
eej - no looknijcie jak fajnie młoda zjeżdża z górki i śpi na schodach po przyjeździe, no ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
zapomnialam napisac!!! zajebista natka najslodszy spioszek schodowy, ale zjezdza z gorki lepiej ode mnie klasa!
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
eee, sa podobne, ale zdecydowanie nie druga Ala
a wieza ekstra ;-)
a wieza ekstra ;-)