reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej

Jestem po zakupach. Filip dziś otrzymał w prezencie nocniczek grający:-) a ja kupiłam mu buciki i kapcie no i zabawke nową bo dla niego kupiłabym wszystko gdybym mogła:-D Filuś zadowolony.
Jutro do fryzjera idę robić pasemka:cool2: i zawożę synka do teściowej na caaały dzień:-) JASNE ŻE ODPOCZĄĆ!:cool2:

pozdrówki i buzki dla bobasów

Cześć!!!

U nas ząbkowanie na całego;nie śpi w nocy, marudzi w dzień.Jestem wykończona.
...A w poniedziałek idę do pracy;nie wyobrażam sobie tego.

Na razie, muszę Was teraz poczytać.:tak:

U nas dzien poimprezowy. Powalczylismy wczoraj troszke. Bylo milutko. Rano odwiozlam towarzystwo bo wypilam tylko ze dwa driny.
Pospalam z dzieckiem w poludnie i przegladam aukcje bo chce kupic kojec i taka smieszna 'zagrode' dla malej zeby w ogrodzie sama mogla zostawac i nie polazla w krzaczory.

a my wrocilismy ze szczepienia - maly zniosl rewelacyjnie, prawie nie plakal, a to ponoc najbolesniejsze ze wszystkich szczepien! i zasnal po nim na 3h ;-) hehe
wazy 8960! duzo, co? jak na takie chucherko? ile waza wasze brzdace? ja sie spodziewalam max 8500, a tu niespodzianka. a niedawno duzo schudl podczas choroby.. i nie ma zadnych niemal faldek, nic.. no prosze! klopsik :-) fajnie!

reklama
A ja nie wiem ile waży Nat:happy:
szczepienia koniec aż do grudnia
do lekarza nie łażę
więc nie wiem
i prawdę mówiąc mam to gdzieś;-)
ważona w domu na wadze elektronicznej
wychodzi ok. 8600

Do góry