reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No Maja ale Majeranka jest prawie dwa miechy starsza od od grudniowych bobaskow z konca grudnia...
a ja po wczorajszym wypadzie do puszczy zdycham...gralismy w karty do pozna i troche przemarzlam...dzisiaj w 15 min zlapal mnie katar i ogolne oslabienie...kuruje sie herbata z rumem, oby pomoglo

reklama
No, na nas nie ma co patrzec. majerana starsza. A poza tym nie jest jakas wielka. Sama Kate przyzna. Owszem jest dosc wysoka. Poza tym dzieci rozwijaja sie roznie, kazde tak jak ma to zakodowane.

Nonek dokladnie jak moja Agata, ona tez dluga byla i jest z reszta ma po kim teraz wazy 12 kilo i jest wyzsza od wiekszosci maluchow w jej wieku ale faldek wcale nie ma, dlatego nie ma co porownywac, nie ma reguly z tymi naszymi bablami

agaton pochwal sie swoja coreczka!! no i pokaz nam siebie!
tyle o was wiemy a nie wiemy jak wygladacie!
zawsze jak kogos sie zobaczy to przyjemniej sie rozmawia bo latwiej jest sobie wyobrazic ta osobe! ja tak mam przynajmniej!
wklejalas gdzies zdjecia?? bo nie wiedzialam!

moj wazy kolo 9kg ale nie wiem dokladnie!

Nonek - przyznaję:tak:
Majeranka jest wysoka

Poza tym dzieci mające fałdki gubią je potem
bo ten tłuszczyk dziecięcy się "wchłania"
hehehe:-D

Idę walczyć z telefonem:wściekła/y:

witajcie:-):-)
poczytałam troszkę co naklikałyście ale nie pamiętam już co miałam napisać:confused2:
My jezdzimy załatwiać sprawy wesela-już prosimy gości żeby potem się tym nie martwić
Kicia bo ty kiedyś pisałaś że na ślubie zamiast kwiatów mieliście maskotki???
I tu mam pytanie bo my też tak chcemy....;-)
ale powiedz mi jak informowaliście gośći że by przynosili maskotki
Mówiliście im tak poprostu czy może na zaproszeniach było napisane???

no i u nas kolejny wiselec:-:)-(-sąsiad się powiesił wczoraj koło 23:no::no:
zostawił żonę i śliczną córeczkę-2 letnią
młody chłopak-podobno był chory psychicznie:szok::szok:
to już 2 wisielec na ulicy:szok::szok::szok::szok:

Kicia wkejalam na naszych buzkach jakos z koncem czerwca albo w lipcu, mozliwe ze bylas wtedy na wakacjach, dzisiaj chcialam wkleic mala ale J reinstalowal kompa i mamy dwa rozne konta no i teraz musze go poprosic zeby mi uidostepnil zdjecia bo wszystko jest na jego koncie, moze wieczorkiem uda sie wkleic cos nowego

Czarna nasi znajomi dolaczyli do zaproszenia karteczke z jakims fajnym wierszykiem, z ktorego wynikalo ze wala kaske zamiast prezentow, podejrzewam ze tego typu rzeczy mozna znalesc na portalach internetowych dot. slubow

czarna z tym wisielcem to ztraszne:no: współczuję kobiecie i dziecku...
a co do maskotek to piszę się to w zaproszeniach najczęściej:happy:

reklama
Do góry