reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

heja:-)
ale produkcja:-D
Ditka witaj:tak:Super ze sobie odpoczeliscie, oby czesciej:laugh2:

u nas po staremu, wczoraj po sklepach latalam zeby sobie pare szmatek zakupic na wakacje w polandii:cool2:
Bruniasty nadrabia braki w jedzeniu i pochlania mega ilosci:laugh2: otwiera dzioba na 'AM' jestem w szoku ale sie ciesze:-D
pozatym, jak zawsze sielanka:confused2:

reklama
KICIA etap jest zalosny. Na zewnatrz juz maly domek koncza, ale w srodku nic. Dzis chce aby zabrali sie za wylewki, przeciez my tak naprawde do 3 mamy sie wyprowadzic. A tu chyba pod mostem bede.
Kanapa to taki zwykly naroznik, dosc duzy. Ale bedziemy spac na nim we 3 wiec nie mogla to byc mala kanapka. A byl od reki do wziecia. Normalnie czeka sie 5-6 tygodni na kanape!!! No i kosztowala bardzo malo.
Kasuelf nie ma to jak wakacje w polandii.;-);-);-).
Kate nie przesadzaj z ta chudzinka, az tak zle to nie jest. Bylam kiedys chudsza:-).
Ditka jak kiedys jako dziecko bylam na Wegrzech na kolonii. Pamietam, ze bylo super. Nauczylam sie nurkowac i dotykac dna przy prawie 3 metrach glebokosci. Moze kiedys mojego szanownego wyciagne " na Wegierki".

helllou, zlotka!

znowu chcialam byc pierwsza i ktorys raz z rzedu mnie ktos ubiegl w ostatniej chwili, no ;-) hehehe

kasu
- pochwal sie zakupkami! sielanka niedlugo nastapi.

Dita
- skuscie sie na wyjazd w jakimkolwiek terminie. juz sobie wyobrazam cudny widok zamku zima... mniammmm... sama bym chetnie skoczyla :cool2:

bede zreszta jakos w grudniu/styczniu w paryzu (chyba ze jednak do londynu skoczymy zamiast tego) :-) moze sie uda spiknac :-)

u nas noc koszmarna. jak zwykle :sorry:
a jeszcze mi gnomisko wyje teraz. no szok.

nonek - pochwal sie, pochwal! zdjatko kanapy i domku :-)
uda sie wszystko, zobaczysz.. najwyzej chwile pomelinujecie po rodzinie czy znajomych.. wchodzi w gre?

a najlepiej - jakies wakacje w tym czasie!!

my dzis idziemy na zalegle szczepienie zoltaczki. eh. dostanie za swoje maly szatan :-D:-D:-D

Zdjecia domu zrobie w tygodniu. A kanapy nie mam na razue szans zrobic. Za tydzien dopiero mamy odebrac, bo nie mam nawet teraz gdzie jej trzymac. Powiem tylko ze jest czerwona jak maki. Taka zwykla, bo po kiego grzyba mi jakies wynalazki na tym czasem.
A o wakacjach to mi nie wpsominaj wogole. Ile razy chcialam gdzies wyjechac to zawsze cos wypadalo. Wrrrr. Moze w pazdzierniku urwe sie na tydzien ze szkoly i gdzies brykne, musze tylko wyrobic paszport Mance i sobie ( moj przeterminowany).

Nonek nigdzie sie nie wciskasz, ale jakbyscie mieli ochotke to koniec wrzesnia poczatek pazdziernika mamy wolny zamek na jakies 2 tyg a potem poczatek listopada na jakies 10 dni. Wsiadacie w fura i hajda do nas.

Dita a Natalka sie opalila? My smarowalismy mala uv50 i jestem na prawde zadowolona, jest lekko tylko opalona.

Kasu wakacje? chyba dluzsze;-)

Hej hej, I ja wróciłam. Piotrusiowi się podobało, wkleję foty jak zgram. Na razie jestem zakręcona i w polu całkiem ze wszystkim :szok:
Też chcę na Węgry, uwielbiam Węgry, super są!!!
:-)

reklama
helo laski :-)
U nas nocka w Miarę w Miarę tylko 2 pobudki :tak: sukces
Roni jak tam cieszysz sie mężem ;-)? Super że już jesteście razem :cool2:
Zazdroszczę wszystkim podróżującym urlopującym się tez bym gdzieś pojechała :-(moja sis właśnie wczoraj wróciła z Grecji super foty i z tego co opowiada to bomba :cool: Oj kiedy ja gdzieś pojadę
U nas tez remonty tzn remont staną :wściekła/y::wściekła/y: fachowiec w ch uja wali i spierdzielił :wściekła/y::wściekła/y: jestem wściekła bo remont staną i stoi a my na zimę nie będziemy mieli gdzie mieszkać :szok::szok: beton na podłogę trzeba wylać i ie ma kto a to ***** schnie i schnie myslec mi sie juz nie chce o tym bo sie tylko w kurwiam :sorry:

Do góry