reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Kamila, u mnie dzis lub jutro byc moze dopiero beda wylewki robic a ja niby za tydzien mam sie tam wprowadzic. To nic, ze wylewki schna miesiac. Za to ekipy nam sie trafily jak na razie super. Tu jeszcze raz uklon w strone Kate i Pawla. Jak ktoras z was bedzie potzrebowac remontu to polecam Pawla, szczerze, daje na "niego gwarancje"!
Pingwinku niestety do grudnia nie bedzie szans. My chcielibysmy sie do grudnia przeprowadzic juz do duzego domu i nie mam szans zostawic wszystkiego nawet na kilka dni. Moze gdzies tam w grudniu lub na wiosne by sie udalo. Ja i tak kiedys tam do Was zawitam, juz sie boj;-). Ululamy sie winkiem a chlopaki beda robic za nianki:-).

reklama
uffff doczytalam.
Roni super ze Marek juz jest.
Dita fajnie ze urlop sie udal, moze tez skoczymy na wegry ale w przyszlym roku:happy:
Pingwinku szkoda ze mama zawiodla, ale najwazniejsze ze byl urlop i mercunia zadowolona, a ze chlopaki szaleli za nia to nic dziwnego. to zywe sreberko.
a grudniowki uwielbiaja podroze widze, Wegry, Wlochy, Anglia, Istebna, teraz Francja ;-)

elo laski

ja dzis ostatni dzien w pracy a jutro jak sie wygrzebiemy to do mojego kochanego Trojmiasta smigamy az do 15-16 wrzesnia

mam teraz mobilny internet wiec bede was podczytywac jak sie da

reklama
Ja zaraz jade kupic m. in. pudla do pakowania. Musze powoli zgarniac majdan.
Bylam wczoraj w ikei ale tak dzikie tlumy, ze ucieklam. A katalogu zapomnialam sobie wziac. Moze dzis podskocze, bo potzrebuje lusterko do decoupagu zakupic.
I kupuje dzis chyba meble kuchenne do malego.

Do góry