reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Baska ja tez leze plackiem nadal , dzieciaki troche nabroily i wszedzie zabawki ale ani mi sie mysli dzis ruszac tylka z wyrka :-) wyciagne tylko cos mrozonego na obiad dziecia i nic wiecej nie robie ;-)

i ja się witam;) nadrobie w wolnym czasie:)
Oregano gratulacje zdrowej Saruni;)

Ag Krk witamy po dłuższej nieobecności:*

Ja gotuję obiad, robię bigos na jutro i piekę szarlotkę, także nawał roboty......Miłego weekendu:-D:-D

Nie no najstarszy u babci jest , bo jakby byl to bym nie polezala, ich pokoik mam na przestrzal wiec leze i wszystko widze co sie dzieje moje dzieci bardzo samodzielne sa bo jest ich troje :-) poza tym moj 3 latek swietnie sie dogaduje z maluchem 19 miesiecznym bo max ma bardzo lekka mowe i juz niejest jak to michas mowil dziwny . Bawic tez sie potrafia sami autkami sobie brumbaja, ?,oczywiscie dopuki nie zaczna sie o jakies klocic, z tym ze sytuacja sie zmienia jak mam 7 latka jeszcze w domu, wtedy zaden mnie nie slucha pyskuja mi jak tamten jeden wielki krzyk charmider w domu. Wiec skoro go niema to leze ile moge :-)

Domi jestem pod wrażeniem męża :-D szok. Prawdziwy skarb masz w domu.
Mój co prawda był na zakupach i teraz jeździ na odkurzaczu ale tydzień na to czekałam. Wcześniej miałam go gdzieś i sama sprzątałam ale teraz chce dotrwać do grudnia i nic nie mam zamiaru robić.
Dziś pierwszego skurczybyka miałam :-) trwał sekundę

reklama
Do góry