reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam ja niedawno wstałam.
Leże sobie jeszcze w łózeku i tak jak Tiluchna robie dzień pizamowy a co tam i tak sama w domu siedze i nigdzie sie nie wybiram więc po co sie przebierać.
AgKrk super że jesteście w domku i wszytsko jest ok.Wspólczuję tyle godzin porodu ale najważniejsze ze Staś jest już z Wami:happy:

reklama
Tiluchna jedynym moim planem jest lezenie w lozku..jak narazie maluchy ladnie sie bawia w swoim pokoju, najstarszy wyemigrowal do babci bo dalam mu wvzoraj kare na komputer, a tak ma obejscie bo babcia pozwoli mu siedziec i grac... co do boli i skurczy podchodze tak samo , z tym ze w pon. Jade do szpitala na badania krwi w tym na krzywa cukrowa z obciazeniem wiec bede miala dwie godziny to podejde na ktg i poprosze polorzna o sprawdzenie ujscia bo mam strasznie wszystko popuchniete . A moj lekarz w ostatkach nie bada bo twierdzi ze nie powinno sie naruszac :-) a co takiego ciekawego czytasz ?

hejjj

woww teraz nadrobic to jacieeeeeeeeeeee....serca nie macie...hee

oregano gratulejszyn wam:))) ale cudnieee..a mała pewnie jak ksiezniczka:)))

domi tez mam takie bole jak na @ i skurcyzbyki...jakies tez...

mamaktosia wez ich olej,to twoj porod i twoje dziecko...a nie kurcze beda ci narzucali,no bez jaj...

tigi ja tam czekam,he,takze sama nie zostaniesz...

tiluchna a maz dobry co,,hee..ciekawe czy dlugo nad tym myslal..zeby udalo mu sie...

agkrk super ze juz w dou i se radzicie,a dluugiii mialas porod..boszee ciekawe jak my...

laski wpisywane sa dzieciackzi ansze??? listopadowo grudniowe??

a jest juz watek wogole Dzieci urodzone w grdniu 2013????

Dziewczyny znalazlam w moim miescie ladna kolyske tanio jak nowa pokazuje zdiecia michasiowi 3 letniemu i pytam czy kupimy dzidzi a on nato ze absolutnie nie bo to on kocha kubusia puchatka i dzidzi nie moze miec kolyski z kubusiem :-( ide kawke sobie zrobic a tak mi sie niechce..
Tiluchna a kolejne tomy to dalsza opowiesc czy juz calkiem inna ksiazka? Ta pierwsza czesc wydaje sie ciekawa z tym ze jesli kolejne tomy tworza dalsza czesc to chyba nie bede miala czasu na tyle aby doczytac

ja tak na szybko was czytałam na komórce. Ja już z rana ruszyłam to trójmiasta. Jesteśmy w Socie. Mały mb zajęcia na basenie. Pływa z moja mama a ja na nich czekam bo z tym moim lekkim rozwarciem boję już się moczyć na basenie. Jeszcze zaatakujemy Ikea dzisiaj. Pozdrawiam. Oregano synek uroczy przepiękny

mamaktosia ooo niech się nie czepia ta Twoja szwagierka... ma rację, że "to Twoja decyzja", więc niech nic nie gada!
cosiek to się musiał Mały nacierpieć...Biedactwo...a teraz zazdroszczę Sopotu...
Oregano gratulacje ogromne!!!
Tiluchna cwany ten Twój Małżonek hehehe
tigi niech się rodzą :) Tj Twoja niech posiedzi jeszcze trochę, mój też, ale te "późniejsze" tygodniami niech wyskakują :):):)
AgKrK cześć Kochana! Ale na 18stce udało Ci się pojawić ???:D Widać Staś postanowił copuścić imprezę heh Czekamy na szczegóły (nawet jest watek porodowy :D)
My z M dziś do 10.30 spaliśmy :-) Ja wczoraj byłam na imprezie w pracy, wytrwałam dzielnie do 00.30 :-D więc dziś musiałam odespać :) Mój M właśnie wziął się za odkurzanie (sam z siebie..-dodam ;-)) a potem na jakieś zakupki ruszamy

reklama
My też mamy roboczy dzień, ja wyprasowałam 2 suszarki ciuszków i robię kolejne pranie, a mój kochany małżonek rano zrobił nam śniadanko, potem umył okna, upiekł murzynka i właśnie jeździ na odkurzaczu ;-)

Do góry