smutnamama
Fanka BB :)
Witam i ja dzis u mnie pochmurnie i deszczowo .. Pierworodny syn ma dzis slubowanie wiellki dzien dla niego .. A i wczoraj powrocil moj partner od soboty rana jak wyszdl do pracy ze słowami na ustach kochanie dostane obiad he he he tak dobrego kawalu nie slyszalam od lat.. Ja wczoraj troszke siebie rozpiescilam i kupilam sobie kurtke i spodnie i sama nie wierze ze nadal w rozmiarze 36 w kurtce dlugo nie pochodze ale co tam :-)....
Dziewczyny jak strasznie zazdroszcze tym ktore maja gotowa wyprawke ja nawet łóżeczka nie mam ,eh musze sie za to wziac bo czas goni chociaz ja najpozniej z was wszystkich chyba urodze bo termin na 31 grudzien mam a wszystkich synow zawsze troszke przenosilam..
miłego dnia kobietki ja czekam na robotnikow bo wczoraj nie przyszli masakra moze dzis sie doczekam
Dziewczyny jak strasznie zazdroszcze tym ktore maja gotowa wyprawke ja nawet łóżeczka nie mam ,eh musze sie za to wziac bo czas goni chociaz ja najpozniej z was wszystkich chyba urodze bo termin na 31 grudzien mam a wszystkich synow zawsze troszke przenosilam..
miłego dnia kobietki ja czekam na robotnikow bo wczoraj nie przyszli masakra moze dzis sie doczekam