reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
angelika no to ładnie poleniuchowałaś;)
Ag KrK no ja chyba od tego roku właśnie polubię jesień ;)
Ananaska tak, 22.10 Aia zabiera córę to może towarzystwo takiej "babeczki" będzie Małemu odpowiadało ;););) a zawsze możemy wybrac jakąś kawiarenkę przyjazną Maluchom ;)
Tiluchna noo może się odważymy na zdjęcie hehe jak dorwiemy kogoś, żeby złapał nas wszystkie;D
Krakowianki nooo widzicie, też się trzeba zorganizować ;););)
Idę ogarnę się do lekarza i odezwę się wieczorkiem po usg ;););)

Hej Mamusie:-)

Oczywiście naskrobałyście duuuuużo, więc nie wiem czy ogarnę;-) Ja po wizycie u dentysty, niestety troszkę pocierpiałam, i jeszcze pocierpię i w ciąży i po, bo małe ubytki są:sorry: Ale nie było najgorzej, teraz mam trochę problem z plombą, bo chyba za dużo mi wystaje, ale może sie przyzwyczaję, a jak nie, to poproszę przy okazji o spiłowanie troszkę:tak:
Zła jestem, bo u nas w pepco nie było tych okryć kąpielowych i nie kupiłam nic:wściekła/y: Mam nadzieję, że się pojawią jednak...
Pogoda mieszana, raz słońce, raz deszcz, na szczęście teraz słonecznie:-)

Na obiad dziś miałam jajo sadzone z ziemniakami i sałatką ze słoiczka, więc nic twórczego;-) Ag - KrK 89 ależ bym Ci obiadku podjadła:-D

vici też nie wiem, co komu napisac, bo ciężko ogarnąć ;-)

-Aia- teraz to już wszystko może się zdarzyć:-) ale ja do listopada ani myślę się rozpakować, a przynajmniej mam nadzieje, ze dzidzi to do głowy nie przyjdzie;-)

MamUśKaaa88 powodzenia na usg:tak:

Zazdroszczę planów spotkaniowych i Warszawiankom i Krakowiankom, bo mi wszędzie daleko:sorry: Ale życzę przyjemnych spotkań, pomyślcie o mnie czasem;-)

Miłego dnia Kochane:tak:

Witam !

Ale wam namieszałam na wizytowo usg wątku :-D:zawstydzona/y:
Tak ogólnie od ostatniej wizyty nic się nie zmieniło tzn jak młody się
nie wykluje do 25 listopada to 25.11 wywołanie albo cc , zależy to od ostatniego usg. Wg Om będzie to skończony 37 tc .

Dziś zaliczyłam odwiedziny 2 koleżanek , dzwoniła 3 ale zaprosić mnie do siebie , ulżyło mi bo 3 wizyty bym nie przeżyła ;-) po południu zakupki , a teraz idę się przespać z młodym .

Zazdroszczę również , ale mi też wszędzie daleko ... może ktoś z okolic Sosnowca , Katowic , Mysłowic , Sławkowa , okolic ?

Awunia - ja kupiłam , udało się , fajnie że któraś się pochwaliła , bo dzięki niej mam już ręczniczek , ale nie pamiętam która to była mamusia :zawstydzona/y:

awunia, jak najszybciej poproś o spiłowanie plomby - bo możesz ją sobie nawet wyrwać z zęba przypadkiem. dentystka mi mówiła, że cuda się potrafią dziać, jak plomba nie jest idealnie dopasowana..

mamaktosia - przyznaje się ze to ja mówiłam o reczniczkach w pepco :) ciesze się że Ci pasuje :)

awunia - trzeba było w kasie spytać albo pań obsługujących, bo one wiedzą kiedy będzie dostawa. A to nie był produkt z promocji, więc duża szansa że jeszcze się pojawią. Tylko patrz na wymiary, bo są tez 80x80cm i one kosztuja 19.99, a 1mx1m - 29.99 - i ten wiekszy lepszy.

a u mnie dziś na obiad indyk w mleczku kokosowym z warzywkami :D mniam, i polecam, bo szybko się robi i smakuje świetnie.

Ag - KrK 89 wiem, przez to nawet nie zamierzam się bronić przed dentystą, lepiej leczyć małe ubytki, niż wielkie dziury:tak: Oj wpadłabym chętnie;-)

mamaktosia, lucere mam nadzieję, że się uda go kupić, a powiem Wam, że z tego co piszecie, to na prawdę warto, a do tego wszędzie spotykam okrycia 70x70, nie większe, wiec przypilnuję tego ręczniczka:tak: dziękuję Kochane:-)

tigi o kurcze...to pójdę koniecznie, wolę od razu piłować, niż ubytek zalepiać od nowa:no: dzięki:tak:

reklama
lucere - tak myślałam że to twoja sprawka;-):laugh2: ręczniczek fajny , kupiłam zielony (syn wybrał ) już wyprany , jutro czeka mnie prasowanie , bo jak byłam w pepco to i pieluch flanelowych dokupiłam :sorry: choć mam po młodym i ręczniczki i pieluchy ( niektóre pieluchy nie używane ... )

Co do obiadku to koleżanki które mnie zaskoczyły wizytą ( ciężarne ) jadły kluchy na parze z masełkiem i cukrem ... twórczo nie było :laugh2:
A domownicy właśnie skończyli jeść ajlauf ( rosół z lanymi kluseczkami ) i kaszę gryczaną z sosem grzybowo śmietanowym z tartym oscypkiem ( jedliśmy to w Zakopanym ) a na jutro nie mam pomysłu ....

Jade poszaleć po sklepach ;-) i na cynabona męża wyciągnę , albo loda kręconego ...coś mi się chce ...:-D

Do góry