Jej nie było mnie tu od piątku, ale udało mi się Was nadrobić hehe
lucere, Magda, oregano chciałam się do Was odezwać, żebyśmy się "ujawniły" na warsztatach w Legionowie, ale niestety przed warsztatem nie było mnie na forum! ;/
Byliśmy rano w Powsinie na pikniku i niestety po nim od razu musieliśmy lecieć na warszaty, żeby się nie spóźnić
lucere jeśli chodzi o warsztat to uczucia mam mieszane, bo: podobał mi się wykład o fotelikach, fajny facet i dużo się dowiedziałamm tym bardziej, że nie miałąm o tym pojęcia. Część z położną uważam za BEZNADZIEJNĄ. Nie podobał mi się sposób prowadzenia, poza tym nie było jakiś szczególnych, ciekawych inf ;/;/;/ Trzecia część - pierwsza pomoc była dla mnie przypomnieniem i uważam, że warto sobie co jakiś czas to odświeżać, ale mój M powiedział, że Jemu się przydało. Liczyliśmy również na nagrodę główną ehhhehehe albo na jakąkolwiek
ale w totka to grać nie będziemy, bo się nam snie udało
aaa i ja to strasznie lubię latać po Pepco
ciuszki mają średniej jakości, bo wiem, że niektóe się "wyciągają" bardzo po praniu, ale uważam, ze można trafić ltam też na fajne rzeczy
Tiluchna ja praktyki już trochę miałam, przez 3 lata pracowałam jako opiekunka
ale ja zawsze "dzieciara" byłam
choć ze swoim to i tak na pewno inaczej! A podejście koleżanki trochę "dziwne" bo nawet gdybyś sobie dała radę to chyba tak czy siak fajnie, żeby tatał i poznawałdziecko! b
Ag KrK ja jestem doskonałym przykładem, że przy zespole policysycznyh jajników można zajść w ciążę. Dziwne jest tylko, że skoro ma całkowity brak owulacji to i tak czekają na spontaniczne zajście?? Ja miałam żadkie owulacje i też rok spontanicznie lekarz nam kazał próbować, potem spr mojego M, badanie nasienia itp. a potem wywoływał u mnie owulację za pomocą leku clostilbegyt. Spr w 14 dniu czy pęcherzyk rośnie, a jak nie urósł kazał przyjść w 18 i pęcherzyk już był
Po pierwszej takiej kuracji udało mi się zajść w ciążę
więc pociesz przyjaciółkę, bo PCO to naprawdę nie wyrok
Najważneijsze to być dobrej myśli i się nie nakręcać!
smutnamama zdrówka dla dzieciaczków życzę! Dobrze, że jesteście już razem w domu
awunia oby maz już Cię nie denerwował hehe
U nas week intensywny. W sobotę właśnie piknik w Powsinie, potem warszatat, po warsztacie pojechaliśmy do rodziców moich, w niedzielę do rodziców Męża i niedawno wróciliśmy