dzien dobry w niedziele
ahhhhhhhhh jak mi sie dobrze spalo
uwielbiam noce w tej ciazy
moj jedyny czas na pozadny odpoczynek, jak zasypiam to 8h w jednej pozycji do rana potrafie przespac, zero bolu, zero kopania, zero zrzedzenia, slodkie sny ahhh...
smutnamama - nawet nie wiem co powiedziec:-( musi ci byc bardzo ciezko
co za 'facet'
bo to ciezko nazwac facetem, 4 dziecko w drodze a ten nawet palcem nie kiwnie
a przyklada sie chociaz skrupulatnie do wydatkow?
ojej.. teraz czytam o tych przebojach z lekarzami i choroby Twoich chlopcow
dla mnie to wszystko czarna magia ...
codziennie dziekuje 'opatrznosci' za zdrowe dzieci...
Cosiek ;-) dalam rade
bardzo szybko nam dzien minal, bylam w szoku ze juz 19
i polozylam dzieci spac
dzisiaj powtorka
jakos tak ostatnio wiecej cierpliwosci nabralam do dzieciakow - a raczej stosunku olewczego do ich niektorych zachowan.. tak jak wczesniej reagowalam na kazda ich klotnie czy 'przywalenie' to teraz po prostu ignorancja
dziala lepiej bo widza ze mamy nie ma jak sprowokowac
i konsekwencja - chyba moj organizm sam sie ladnie szykuje do okielznania trojki
Awunia :* plotki u znajomych sie udaly ? ;-)
ja wczoraj bylam u kolezanki i mnie dobila (na poczatku myslalam ze zartuje
) mowi, a po co twoj maz bedzie szedl na 'tacierzynski'? przeciez dasz rade.. zaniemowilam i badam teren - ze jak niby? noworodka 2 dniowego w wozek i po porodzie dralowac do szkoly z nimi??? a potem przyjsc posprzatac, ugotowac? ogarnac wszystko + noworodek? a ona..eee.. no a co za problem? rece mi opadly
Koralikowa :* jak sie czujesz? przeziebienie przechodzi?
Ag-KrK - ja mam PCOS a 3 w drodze;-) wywolane 10 letnim braniem tabsow anty, 1.5 roku staran o 1 dziecko.. okres od 35 dni (sukces) do 90 dni (najczesciej)
ale owulacja wystepuje (z opoznieniem i nie w kazdym cyklu)
tyle, ze moja pani doktor nigdy mi @ nie wywolywala bo twierdzi ze organizm sam mus sie poustawiac
odpowiednia dieta i ruch ruch ruch
o drugie dziecko staralismy sie dokladnie 1 raz
tak jak postanowilismy sobie ze sie staramy to 10 dni pozniej mialam pozytywny test
o 3 - 4 miesiace - 2 cykle tez szybko poszlo
wiec jakby nie bylo pcos nie jest skazaniem ale pewnie sa rozne stadia tej choroby
w kazdym badz razie mam nadzieje, ze kolezanka sie nie zalamie tylko bedzie probowac caly czas i walczyc