reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

My też spacerujemy od dawna. Zostajemy w domku jak jest bardzo silny wiatr lub większy mróz. Nie ma co przejmować się babsztolami które się nie znają:-)

reklama
Dokładnie:-) u nas położna zaleciła wychodzić już po skończeniu 2 tygodni:-) i też pomijamy tylko spacery gdy jest większy wiatr czy mróz:-) a jak trzeba to trzeba wyjść z maluchem i koniec, czy to do lekarza czy na szczepienie...c babom co się nie znają nic do tego:-)

Hej porannie,my tez spacerujemy i to od samego poczatku prawie.Co prawda pare razy pogoda usidlila nas w domu i pare razy bylo tylko wystawienie na taras ale to zawsze cos.Wystarczy dziecko odpowiednio ubrac,wozek wyszykowac i heja w droge :-)

mnie to smieszy jak obecnie (jest -5-7st C) - nie spaceruje bo sie nei przedre wózkiem przez zaspy, ale jak trzeba gdzies pojechac to Małą w auto i jazda. I wszyscy pytaja czy nei za zimno dla malenstwa.. Gdyby nie snieg to bym pewnie spacerowała z nią :) A co to za problem wsadzic w fotelik, do auta (jest na dworze pol minuty) a potem do przychodni czy do sklepu (jest na dworze max 2 minuty) :)

To my byliśmy tylko 3razy a jutro Julek kończy 4tygodnie. Wychodzimy jak temp jest wyższa niż -5. Dziś było super Slonko ale nie miałam jak znieść wózka z 2piętra :( więc było wietrzenie na balkonie..
Takie baby to jakieś głupie pindy

Też mieszkamy na 2 piętrze zjeżdżanie i wciąganie wózka proste nie jest, ale odkąd zaczęłam wychodzić na spacery to odżyłam, jakimś sposobem takie regularne wyjścia pomagają mi lepiej zorganizować dzień i zdecydowanie maja zbawienny wpływ na moją psychikę ;-)

My też wychodzimy! U nas teraz te 3 dni było straszne wiatrzysko, więc kisiliśmy w domu, choć tak czy siak troszkę powerandowałam Młodego.
Aneczka my mieszkamy na 3 piętrze bez windy! i Przyznaję, że wciąganie wózka jest tragiczne, ale grunt to wypracować sobie jakiś system i jest dobrze :tak:
Ja np. stelaż składam i zarzucam na ramię, a gondolę biore w rękę. Bicki sobie wyrobię hehe

reklama
Zazdroszczę Wam. My byliśmy tylko kilka razy na spacerze. Od dłuższego czasu temperatury u nas w okolicach -10, także spacery odpadają. Zresztą od dwóch tygodni uziemiona jestem bo starszy zapalenie oskrzeli miał a ja zapalenie gardła i na antybiotyku byliśmy. Teraz starszy wyzdrowiał, ja złapałam nową infekcję, małż kaszel straszny no i małego kaszelek męczy i katar. We wtorek na szczepieniu osłuchowo czysto więc zaszczepili. Dzisiaj znowu się wybraliśmy. Inna lekarka była i powiedziała żeby w pn się pokazać bo osłuchowo czysto ale nie powinien mieć kaszlu. Może prześwietlenie będzie potrzebne. :-( w dodatku wszystko na mojej głowie bo małż wyjeżdża na cały tydzień na drugi koniec Polski. Żebym sama zdrowa była chociaż... W tym tygodniu trzy dni sami byliśmy.

Do góry