reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

ANANASKA u mnie to samo dokładnie tylko ucisk, coś czuje że nasze szkraby czekają na choinkę :-). Niech tam sobie siedzą jak chcą.

Ja muszę 16.12 być na Jasełkach u synka w przedszkolu więc musze się trzymać. Macie jakiś pomysł na przebranie dla gwiazdeczki w wersji chłopięcej?

może za elfa ??? mój jedzie 17 na wycieczkę do Krainy Mikołaja...ale już D bedzie miał wolne to go zaprowadzi...dziś ma urodziny a tu prezentu nie będzie:-D

reklama
Magda, Szyszunia, Eda ooo trzymam kciuki!!! Dajcie znać koniecznie jak tam u Was, czy pojechałyście, czy jeszcze w domkach i jak się rozkręca sytuacja ;-)
ananaska, cosiek u mnie też :p w nocy miałam "coś", ale nawet nei jestem w stanie powiedzieć, czy to był skurcz :-):-):-)
AgKrK noo dzisiaj tez fajna, a jutro jeszcze fajna, bo piątek 13, a i podoba mi się sobota bo 14 mój eM ma urodziny i taki prezencik by dostał :-D

Dziewczyny co ma być to będzie, nie mamy chyba na to większego wpływu.

nasza trójka pewnie w szpitalu bo się nie odzywają

AG aleś się rozpędziła z tymi 3 w dacie :-D (12.12.3013:laugh2:)

MAMAKTOSIA no to super wieści w końcu do domu!!!

Hej. Ja jeszcze w domku. Skurczy brak. Ale ta biegunka mnie tak do 8 wymęczyła że spalam potem jak zabita. Poczytałam trochę to biegunka nawet tydzień przed może się pojawić choć wiele kobiet w ciągu 48 godzin rodzi. Zobaczmy ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie!! :-)

Ależ miło tutaj na forum grudniówek, ciągle nowych maluszków przybywa, a jak czytam jak piszecie o objawach przedporodowych, to przypomina mi się, jak to ze mną było :-)

Eda86 ja miałam biegunkę już 3 dni przed, więc kto wie, może Ci niedużo czasu zostało:tak:

Szyszu, Magda trzymam kciuki!!!:-)

smutnamama jak tam u Ciebie?:tak:

Co do karmienia, to u nas kryzys laktacyjny...mam nadzieję, że szybko minie, bo mnie męczy dawanie cyca co pół godziny albo co godzinę...tak było pieknie, jak mały jadł co 3 a nawet co 4 godz.

cosiek jak ja bym zjadła takie smakołyki:sorry: a tu niestety, śmietanka ani mączne rzeczy nie podchodzą:-(

W temacie smoczka...mój mały nie chce żadnego, żaden mu nie podchodzi, cycuś najlepszy;-) ale na szczęście widzę, że wykorzystuje cyce do jedzenia, a nie po to, żeby sobie powisieć, mam nadzieję, że tak zostanie:tak:

Ag - KrK 89 zazdroszczę podejścia do sprzątania, ja się zbieram do tego od tygodnia i nic nie ruszyłam jeszcze:-D

koriander współczuje bóli przy obkurczaniu, mnie tylko w szpitalu pomęczyło 2 dni i przeszło od razu:tak:

mamaktosia Twoja relacja była rewelacyjna, podziwiam!! jesteś super babka:-)

Coś tam nadrobiłam, ale nie wszystko bo dochodzę do kompa co chwilę i gubię wątki;-) Teraz doceniam czas, bo tak szybko ucieka, że jej:-) Biorę się za porządki świąteczne, w końcu trzeba zacząć, przynajmniej piętro ogarnę, jak synek pozwoli:-) Trzymajcie się dzielnie mamusie:tak:

awunia1234 ja też mam taką nadzieję :) lekarza termin na 15 chociaż z moich obliczeń to bardziej 20. wczoraj byłam u lekarza i powiedział że rozwarcie na palec od strony krzyżowej (czy coś takiego i cokolwiek to znaczy ;) )

mojemu mężowi jak powiedziałam że to już może niedługo to taki iskierki się w oczach zapaliły że był to widok bezcenny!!! :) już bardzo byśmy chcieli naszą Maleńką przytulić...

co do porządków świątecznych to ja w tym roku zapowiedziałam żen ja w tym roku robię veto i choćby kurz kurzem zarastał to się za to nie biorę (bo teraz nie bardzo mam siłę a później będę zajęta uczeniem się życia z Małą ;) ) a dodam że mieszkam z teściami i na wigilię zjeżdżają się a raczej schodzą wszystkie dzieci (łącznie jest nas 23 osoby) więc liczę w tym roku na ich pomoc ;)

ogólnie to jesteśmy po remoncie więc tragedii nie ma :) jakoś będzie :)

gadam i gadam... chyba wystarczy ;) ale w przeciwnym razie myślę tylko "ile jeszcze?" ;)

pozdrawiam wszystkie mamusie, te rozpakowane i te jeszcze w pakiecie :)

reklama
Awunia ja to w szlafroku chodze od rana wrazie co przemkne do samochodu tak . Czop odszedl ponad tydzien temu rozwarcie tez bylo bo niewiem czy nadal jest . Jakto lekarz moj tydzien temu powiedzial wszystko gotowe do porodu tylko ke bole przychodza , mam skurcze regularne godzine poltorej , juz chce sie zbierac i przechodzi pare godzin spokoju i znowu

Do góry