reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamaktosia no mój jeszcze coś na ryby z chęcia by sobie kupił :p Ja dziś jeszcze o adopcjach coś oglądałam ;)
Magda hehe musisz śmignąć jutro na bazarek ;)
Ag KrK to Twój zaprawiony w bojach będzie po tych porodach ;D
mb haha Twoja teściowa jest mistrzem ;D;D;D
Awunia, Magda, Ag KrK wybaczcie te śliwki heheheheh
Awunia nooo już jak jest pomalowane wszędzie, z tymi panelami też koniec to będę mogła na spokojnie pokoik dla Antosia urządzać ;D

reklama
mb89 wybacz ale nie mogła się opamiętać i aż ze śmiechu poplułam monitor!!!:-D:happy2::zawstydzona/y: pozdrowienia dla teściowej, w takim razie moja aż tak zaściankowa nie jest:tak:
mamuśka taak, on wszystkim rodzącym pomoże :-D:szok: a śliwki jutro sobie kupię żeby nie być gorszą :-p
Czekałam i czekałam dziś na swoja pensje i się nie doczekałam a miałam taką ochotę na zakupy:-D ale co się nie odwlecze.. widziałam taki fajny strój w sam raz na święta Bożego Narodzenia z napisem " my first Christmas" i muszę go mieć :)

Powiem wam dziewczyny, że czasem nie mogę uwierzyc jak ona cos palnie....ma 60 lat, a moja babcia co ma 88 podchodzi rozsądniej to takich spraw...:) Boje się co znowu wymyśli za pare dni....:-):-)
Ona ma na prawdę dużo pieniędzy, porządna emeryturę..Mogliby z teściem żyć jak pączki w maśle, a dziaduje tak, że aż głowa boli.....Cieszę się,że mój mąż się w nią nie wdał...:baffled:

mamuśka żel do prania, bo mi się skończył a kosz z brudami stoi, karuzelę dla małego, strój świąteczny i laktator bo byłam w pobliżu i myślałam, że to załatwię :-p:-) a jak mnie czasem coś najdzie, to muszę to zrobić :-)

Witam was z rana mamusie .. Strasznie wspolczuje tym ktore zle sie czuja ja tez po wczorajszym dniu porazka zaprzeproszeniem tylek mi rozrywa ... Caly dzien w szpitalu na krzeselku potem autobus i 40 minut busem do domu tragedia , za to moje najmlodsze sloneczko mnie dzis zaskoczylo wczorajszy dzien spedzil caly u babci jak przyszlam do domu wieczorem juz spal za to rano przytulal sie domnie pol godziny wyteskniony i nie dawal mi wstac :) Dzis znowu podroz do krakowa tyle ze nie zamiezam siedziec tam caly dzien okazalo sie ze w szpitalu na ich oddziele jest przedszkole i siedzieli w nim caly dzien a ja na krzeselku u nich w sali ale co nadopiekuncza mama nie zostawi swoich pisklat ha hah ha .. Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i zycze milego dnia pedze sie ubierac

Witam się i ja w tą mglistą środę ;-) ależ mi się dziś dobrze spało od północy do 8 :-D zaraz zbieram się na zakupy śliwki muszą być :tak::-) a na obiad dziś makaron kokardki w sosie serowym z brokułami mniam! Ciekawa jestem czy mi sos serowy wyjdzie:-p a popołudniu szkołą rodzenia już doczekać:happy2: się nie mogę!
smutnamama miłego dnia Ci życzę, fajne takie uczucie z rana nak maluch przybiega do łóżka i stęskniony nie daje wstać :tak:

Mb 89 - no nieźle :-D jak kucyk w swetrze :-D pozazdrościć pomysłowej teściowej , może cię przeciągnie na jasną eko stronę świata ;-)

Mamuśka - mówisz o tych adopcjach zaraz po urodzeniu ? patrzałam , choć z bólem serca , ja wiem że w życiu bywa różnie , ale oddać takiego ciepłego , pachnącego maluszka ... oj łzy nie raz się lały ... nagrywałam i puszczałam jak m był w pracyba Oli w przedszkolu ....

Ag- krk- mam 2 takie komplety z tesco po synusiu , oba z czapeczkami z tym że w jednej chodził kot :-D. Tylko chyba za duże będą , bo syn miał 3 mc w święta i nosił 68.

Smutnamamo - witaj :) współczuję męczących podróży , mi w aucie zawsze brzuch twardnie , więc staram się daleko nie wypuszczać ...

Wczoraj się tak narobiłammże dziś planuję dzień lenia ! Zupa od wczoraj i kluchy z torebki :-D mmmmmm m będzie zachwycony :-D:baffled:

MamUśKaaa88 ja śliwki wybaczam ;-) teraz już spokojnie sobie rób wszystko, nie przemęczaj się też:tak:

Ag - KrK 89 udanych zakupów:tak:https://www.babyboom.pl/forum/members/ag-krk-89-127259.html ja jak mąż wróci, to też go zamierzam na zakupy zabrać i kupować, kupować, kupować...:-);-)

mb89 dobrze, że mąż ma inny charakter:-D

smutnamama ale Kochane te Twoje dzieciaczki:tak: a z tymi podróżami współczuję, dla mnie 20 min w busie to męka, a co dopiero więcej:no:

mamaktosia no i dobrze, leniu****, a co:-D

Ja zaraz śniadanko jakieś zjem, potem zamierzam sprzątać to, czego jeszcze nie posprzątałam:-D Dobrze, że pogoda fajna, oby się nie popsuła:tak:

reklama
Do góry