reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

vici no ja się własnie nastawiam, że to się bardzo zmieni i czasu dla siebie pewnie nie będę miała, przynajmniej na początku ;)
awunia no ja cały czas wierzę, ze mi się będzie łożysko podnosiło a chociażby nie będzie się obniżało i będzie poró sn ;) Generalnie na co dzień też mam sporo energii. Koleżanka mi nawet powiedziała, że ciąża na mnie dobrze wpływa;D ale mam dni lenia, że totalnie mi się nic nie chce :)
Lecę do ginkaaa. Będzie wynik glukozy, więc mam nadzieję, że ok ;)

reklama
Mamuśka powodzenia na wizycie, oby z glukozą wszystko było okej!
Aneeczka, Aia ja dziś też byłam na bazarze w poszukiwaniu butów i co nie było tych, które upatrzyłam sobie 2 tyg temu.. Poczekam do października na pensję i kupię jedne w CCC bo widziałam fajne:-)
Ja jako pierworódka korzystam maksymalnie z wolnego, ale czasem są dni, że nudzi mi się okrutnie i wróciłabym do pracy z chęcią, ale niestety miałam bardziej fizyczną pracę..

Ag KrK a długo już na zwolnieniu jesteś? Ja jeszcze nie zdążyłam się znudzić, póki co miałam dwa dni lenia, bo ciągle coś sobie wymyślam ;)
Po wizycie wszystko spoko, więcej na odpowiednim wątku ;)

Mamuśka ja byłam na 3 zajęciach dzisiaj. Niedługo się jakieś nowe zaczynają z tego co wiem, ale późno się kończą. W każdym razie możesz zadzwonić i się dogadać, że na ostatnie zajęcia pójdziesz szybciej z inna grupą. Ja miałam taką możliwość, bo byłam na liście rezerwowych, ale na szczęście miejsce się zwolniło :)

Ja mam smutny dzien. Wspomnialam wam niedawno o dziewczynie u mnie w rodzinie, która miała raka piersi. Właśnie dzisiaj przegrała z nim walkę . Nie zdążyła nacieszyć sie synkiem ... Jest mi tak cholernie zle, nie moge pozbierać myśli...

Ag KrK no to już trochę, więc pewnie nie raz zdążysz się wynudzić ;)
Magda, no muszę się zorientować bo jakaś nieogarnięta jestem :)
Niezapominajka przykro... Straszne to, tak dużo młodych osób choruje... ;/

Ag - Krk - tez jestem od czerwca na zwolnieniu (tez fizyczna praca) i przyznam - troche sie lenie, ale jeszcze nei było dnia żebym nie miała co robić i sie nudziła i chciała wrocic do pracy :) zreszta jestem tam raz na miesiac zawiezc zwolnienie i zawsze pare godzin spedzam przy okazji na pogaduszkach :) Ale to jest owocne lenistwo w sumie na codzień, sporo przetworów zrobiłam, gotuje, sprzatam, ogarniam, ogladam serial, pracuje dorywczo troche, spotykam sie ze znajomymi itd :)

reklama
Hej Mamusie

Przekazuję informację i serdecznie zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych - I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!

szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013

lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular

Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)

Zobacz załącznik 584572

Do góry