reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam dziewczyny. Powiedzcie mi, wiecie moze czy ginekolog moze wystawic l4 za 2 dni wstecz? bo mam wizte w srode...a chcialabym l4 od poniedzialku...
co do kasy to nie wiem, nie znam sie w ogiole na sprawach zusowych ejszcze..moze jak pojde na l4to sie dowiem..

ja dzis jade na weekend do rodzicow do Tarnowa:) wlasnie sie pakuje ..

reklama
Ania ja mam zwolnienie do 11 września włącznie, a wizytę mam 13 września i powiedział, że problemu nie będzie. Ale nie wiem dwa dni da radę przeskoczyć.

Aneczka - lepiej zadzwoń do gina i ustal z nim to zwolnienie. Oni chyba muszą miec ciągłośc w wypisywaniu zwolnień. Jak już wystawią za np. 3 wrzesień to nie mogą chyba wypisac z datą wcześniejszą. Jak mu powiesz że chcesz z datą dwa dni wcześniej to minie jeden numer blankietu i będzie miał wolny by Tobie wypisac. Tak było kiedyś nie wiem czy nadal tak mają.

może tylko wtedy jesli żadna pacjentka, którą przyjmie przed Tobą nie bedzie potrzebowała l4 np o dzień pozniej od Twojego, czyli np Panią x przyjmie 11 wrzesnia i wypisze l4 od 11 to Tobie przyjmując Cię 11 wrzesnia ale godzinę po Pani x nie moze wypisać juz l4 od 10 wrzesnia. to są druki ścisłego rozrachunku i musi miec zachowaną ciągłosc i chronologicznosc numeracji... u nas w pracy ja wypisuję l4 dla pacjentów i na początku nieźle obrywałam za takie pomyłki :)

Tak u mnie krwawienia ustały ,ale jak dłużej pochodzę to boli brzuchol ,gin pozwolił mi na 20 minutowe spacery dzienie -mowi ze lepiej dmuchać na zimne.Ostatnio jak bylam na połówkowym to łożysko ani drgnęło gin mówi ze raczej tak zostanie każe leżeć.To fajnie bo wokol mnie prawie wszyscy maja mieć chlopakow:)

Witam dziewczyny. Franuś po 4 dniowej przygodzie z przedszkolem dzisiaj już nie poszedł - jest chory o 12 idziemy do lekarza wygląda mi to na zapalenie krtani albo coś w tym stylu bo głosu prawie nie ma a jak zakaszle to tak przerażająco... Mam nadzieję, że to nie zaraźliwe.

reklama
Ag - KrK 89 witaj :) Bardzo fajny Mikołajkowy termin :-)

paplinka87 gratki chłopczyka :tak: Trzymaj się dzielnie:tak:

-Aia- no po tym moim narzekaniu na upały powiem Ci, że takie wrześniowe lato to piękna sprawa i też liczę na to, że długo będzie tak miło na zewnątrz :tak:

ewa81r biedny ten Twój synuś, oby szybko wyzdrowiał :tak:

Ja zabieram się za pieczenia ciasta, ale tak mi się milo leży, bo mały się bawi w brzuszku, że aż nie chce mi się wstawać;-) U nas pogoda śliczna, bezchmurnie i ciepło:-)

Miłego dnia Dziewczyny :tak:

Do góry