niezapominajka1101
Happy
Malutka, kilka Sliwek suszonych zaleje gorąca woda. Odstaw na kilkanaście minut. Po tym czasie wyjedz śliwki i popij pozostala woda. Działa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i powodzenia, w przeprowadzce.
Mój przyszły mąż jest kucharzem i nie nadąża już za przygotowywaniem mi różnych smakołyków. Ostatnio mam wieczną ochotę na ziemniaczki puree i jajko sadzone, albo kefir, mogłabym jeść to codziennie. ;P
ja w sobotę robiłam ciasto kruche z rabarbarem i truskawkamito ja dzis w ramach pieczenia zrobiłam ciasto kruche rabarbarowo-truskawkowe (pierwszy raz robiłam cos z rabarbaru ) - mysle ze efekt byl super, troche kwaskawe ale o to tez chodziło w sam raz na wiosne, bo nie jest puszyste i zapychajace tylko takie lekkie