december
Fanka BB :)
Mam za malo wod, jestem na ip, mlody chyba ok ale brzuszek za maly. Waga 2.900. Czekam co dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
December - ale Cię załatwili, ale to dobrze, że mały może jeszcze w brzusiu posiedzieć, tylko te KTG to problem, żeby jeździć..... Chyba, że szpital masz pod nosem... Ja bym musiała męża prosić bo szpital 20 km stąd i jechać bym musiała pociągiem, z dwoma przesiadkami i z Szymkiem jeszcze, a tu w Pruszkowie nikt KTG nie robi na miejscu... A nie chciałabym robić KTG w szpitalu w Pruszkowie, bo raz, że daleko i dojazdu nie ma a na piechotę to z 1,5h, a dwa - w razie czego bym musiała tam rodzić, a jak mam zamiar zapisać Monikę do żłobka w Warszawie (w Pruszkowie nie ma szans), to przydałoby się, żeby miejsce urodzenia miała napisane Warszawa...
December, pij dużo i mam nadzieję, że się wody uzupełnią!!!