reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszków !!!!!
December &&&&&&

My też po wizycie u ginki :-)
Ktg ok, kolegi paciorkowca brak :-) Na fotel nie chciałam więc nie musiałam :-)
Niestety nie miałam usg i nie wiem ile mały waży i jakie ma wymiary :-(
Generalnie do końca maja zmniejszamy dawki magnezu i od 1 czerwca już nic nie bierzemy :-)
Tym samym mamy od 1.06 zielone światło na rodzenie :-)

reklama
a no odnosnie kolegi paciorkowca to w poniedzialek jak przyjade na ktg mam zapytac o wyniki bo dzis jak wychodzilam jeszcze nie bylo, a pobierali w niedziele jak mnie przyjmowali.

Wróciłam. Porzadne USG na nowoczesnym sprzecie zaprzecza tezie o małej ilosci wód. Wody idealnie, przepływy super, KTG wzorowe. Nic tylko w spokoju czekać na poród w domku :) Bardzo sie uspokoiłam. Dziekuję Wam wszystkim za kciuki :))))) Ściskam!

Na dzisiejszym USG lekarka stwierdziła, że wszystko jest w porządku i następna wizyta za tydzień też USG, chyba, że w międzyczasie spotkamy sie już w szpitalu, a jak nie to wyznacza mi datę, kiedy mam sie tam zgłosić i będzie wywoływanie.
Trochę juz jestem zmęczona i mogłoby się coś zacząć dziać, żeby USG za tydzień nie było juz potrzebne.

December - to cudowne wiadomości!! i mamy kolejny przypadek, że te pomiary do o kant d*** rozbić :-) a mierzyli Ci maleństwo i pomiary też wyszły inaczej??

Katrina - życzę, aby się samo rozkręciło, bo u Ciebie to już najwyższy czas;-);-)

reklama
Do góry