reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Maćku gratuluję udanej wizyty!!!

Stokrotka twój synuś ma jeszcze czas, na pewno zdąży się odwrócić
a co do CC, to ja coraz mniej się go boję, ma swoje zalety i takiego toku myślenia mam zamiar się trzymać;-)

reklama
Maćku gratuluję udanej wizyty!!!

Stokrotka twój synuś ma jeszcze czas, na pewno zdąży się odwrócić
a co do CC, to ja coraz mniej się go boję, ma swoje zalety i takiego toku myślenia mam zamiar się trzymać;-)

To tak jak ja :-). No i malec nie będzie się męczył.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.

Witam.
Ja tez opisze swoja wizyte piatkowa. Maly wazy 2860, z dzidziusiem wszystko wporzatku. Ja natomiast mam jakas infekcje w pipce i przepisala mi zuravit i jakis antybiotyk. mam brac przez 2 tyg a potem znowu wizyta....Paciorkowca brak. Dzidzius sie nie obrucil i pozostaje nadal w tej pozycji w ktorej byl:-( Kurcze tak bardzo zalezy mi na naturalnym porodzie, boje sie cc ze niewiem... Gin powiedziala ze jak sie nie obruci do 31.05 to zrobi mi cc 11.06 z tym ze ustalimy godzine. Maly ma jeszcze troche miejsca wiec moze sie zlituje nad mamusia i sie obruci, chociaz szczerze mowiac watpie w to bo on prawie wcale sie nie rusza. Szyjka ma 5cm.!!! czy to mozliwe ze nie skraca sie z powodu ulozenia malca?Mam skurcze przepowiadajace ktore nie sa bolesne chociaz wczoraj wieczorem troche bolalo...moze z przemeczenia bo sie troche nachodzilam wczoraj i moze dlatego bolalo.

3mam kciukasy za obrót malucha :-)

A ja po wizycie, 3 kg na plusie (sic!) w ciągu 2 tyg, większość to woda. Jestem opuchnięta jak bańka. Szyjka miękka, da się wyczuć główkę, poród możliwy w każdej chwili :)

Antybiotyk na paciorkowca do pobrania. Dziwne kłucia w szyjce jak bardzo dadzą w kość to na IP od razu...i oby nie urodzić do piątku :)

December jak ty to robisz ze masz juz mieciutka ta szyjke.... moja twarda i zamknieta na cztery spusty... hmmm zamienimy sie;-);-);-);-)

Ja też już po wizycie. Mały waży 3800 :szok:(+/- 500). Czopa brak, szyjka krótka, łożysko stare, wód mało, rozwarcie na 2cm. Także mogę rodzić w każdej chwili :-) Lekarz pogłaskał małego po główce :-D KTG bardzo ładne, ciśnienie też. Wyniki dobre. Wymazy pobrane. Mały leży główką w dól, napiera...to chyba wszystko :-) W czwartek jestem umówiona na ktg (o ile dotrwam :-p)

reklama
Do góry