Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maćku gratuluję udanej wizyty!!!
Stokrotka twój synuś ma jeszcze czas, na pewno zdąży się odwrócić
a co do CC, to ja coraz mniej się go boję, ma swoje zalety i takiego toku myślenia mam zamiar się trzymać;-)
Witam.
Ja tez opisze swoja wizyte piatkowa. Maly wazy 2860, z dzidziusiem wszystko wporzatku. Ja natomiast mam jakas infekcje w pipce i przepisala mi zuravit i jakis antybiotyk. mam brac przez 2 tyg a potem znowu wizyta....Paciorkowca brak. Dzidzius sie nie obrucil i pozostaje nadal w tej pozycji w ktorej byl:-( Kurcze tak bardzo zalezy mi na naturalnym porodzie, boje sie cc ze niewiem... Gin powiedziala ze jak sie nie obruci do 31.05 to zrobi mi cc 11.06 z tym ze ustalimy godzine. Maly ma jeszcze troche miejsca wiec moze sie zlituje nad mamusia i sie obruci, chociaz szczerze mowiac watpie w to bo on prawie wcale sie nie rusza. Szyjka ma 5cm.!!! czy to mozliwe ze nie skraca sie z powodu ulozenia malca?Mam skurcze przepowiadajace ktore nie sa bolesne chociaz wczoraj wieczorem troche bolalo...moze z przemeczenia bo sie troche nachodzilam wczoraj i moze dlatego bolalo.