reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
i my po USG 30 tygodnia. Borys zdrowy, mam pewność już 100%, że to chłopczyk - jest nawet zdjęcie fiutka i jajeczek :)
Ważymy 1380g, wszystko mamy zdrowe, na USG Borek ciamkał coś w buzi, jest ułożony główką do dołu i czeka na czerwiec spokojnie :)

Pozdrawiam mamusie :)

Jeszcze raz dziekuję za metody na zaparcia. Wypróbowałam w weekend z siemieniem lnianym i poszłooo!:-) Od razu czuję sie 2 kg lżejsza!

Gratuluję udanych wizyt.
Moja ostatnio robi sobie trampoline z maminego brzucha. Codzienie przybiera inny kształt i cały podskakuje. Oj chyba da nam popalić....;-)

gold_rank_6.gif

icon1.png

Natalcia waży 1600 kg:) i wszytsko jest ok.Wód dużo, łozysko 1 stopień:)

Wyniki badań nie są złe.MOcz idealny. Hemoglobina 12, hematokryt tylko 34%, neutorcyty podwyżsozne i Leukocyty 12, 4- ale to sa normy w ciąży. Tylko ten magnez cały czas poza normą:( A Ty Aljenko jaki miałas dokładnie ten magnez?​

i my po USG 30 tygodnia. Borys zdrowy, mam pewność już 100%, że to chłopczyk - jest nawet zdjęcie fiutka i jajeczek :)
Ważymy 1380g, wszystko mamy zdrowe, na USG Borek ciamkał coś w buzi, jest ułożony główką do dołu i czeka na czerwiec spokojnie :)

Pozdrawiam mamusie :)

gratulacje z owocnej wizyty:-) Niech Borysek rosnie zdrowo:tak:

Ja już też po wizycie. Antoś zdrowy,ale zmienił pozycję, już nie leży główkowo,ale jeszcze ma czas się przekręcić. Wszystkie przepływy ok,wody ok, miał robione jakieś pomiary tętna w mózgu i też wyszło super.
No i duży chłopak z niego 2190.
Następna wizyta 24.04.
A jak do 1.06 nie urodzę to 02.06 do szpitala na wywołanie.Biorąc insulinę nie mogę przenosić.

December ,Avo gratuluję:-D:-D:-D

reklama
Ja już też po wizycie. Antoś zdrowy,ale zmienił pozycję, już nie leży główkowo,ale jeszcze ma czas się przekręcić. Wszystkie przepływy ok,wody ok, miał robione jakieś pomiary tętna w mózgu i też wyszło super.
No i duży chłopak z niego 2190.
Następna wizyta 24.04.
A jak do 1.06 nie urodzę to 02.06 do szpitala na wywołanie.Biorąc insulinę nie mogę przenosić.

December ,Avo gratuluję:-D:-D:-D

Matko jaki duży chłopak!!!!!!!!!!!:-D super że wszystko ok:-)

Do góry