alijenka
Mamcia Nataszki :))
Najważniejsze że z maluchem wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki teraz za Ciebie !!!!!Dziecko zdrowe przepływy dobre serducho silne .
125/144 na 70/80 młody, Ja 102 /70....
Ułożone prawidłowo głową w dół . Nóżki długie nie podali wagi. WIelkość brzucha odpowiada 35 tyg. i macica też.
NIe wiadoma dlaczego dziecko jest tylko na prawej stronie macicy czy coś mu przeskadza z lewej....na usg brak odpowiedzi jest po prostu pusto...nastepne usg w tym tygodniu.
Duża ilosc wydzieliny białej przyczyna po antybiotyku, to samo z uczuciem wilgoci.
Infekcji w nerce niema. Mocz czysty, krew dobra.
Nie wiadoma Skąd ból ciągły jeśli to nie nerka.....
Antybiotyk niepotrzebnie brałam, bo nie pomagał skoro infekcji nie było.
Lekarz dalej nie wie co tam się dzieje . Z racji tego że usg poprzednie dziecka miało być usg nerek dostane darmowe usg nerek teraz bo z winy lekarza musiałam zapłacić za poprzednie bo żle oznaczył jakie usg mieli mi zrobić i pewnie gdyby wtedy zrobili usg nerek to bym nie brała całej ten chemi przez ponad miesiąc...:-(
Czekam aż zadzwonią co i jak i kiedy następnie wizyta u położnej i ma sprawdzić dokładnie macicę.
Radość bo synuś zdrowy łzy w oczach bo tatuś pierwszy raz widział na żywo jego na usg...strach co się dziej ze Mną skoro boli i boli i co jest nietak że na prawo cały czas siedzi.:-)
http://www.babycenter.de/i/experten/artikel_uebersetzungen/polnisch/schwangerschaft_symptome_nie_ignorieren.pdf
objawy których nie powinno sie lekcewarzyć!!!!!!!!!
karamija, Agulex, ania, Paulina - gratki z wizut dziewczyny
Ja juz po tescie glukozy na wyniki kilka dni mam czekac.
No i najwazniejsze polozna znowu porobila pomiary brzusia i wyszlo ze Mijeczka juz 2250 i polozna stwierdzila ze do drobniutkich to ona nie nalezy i ze porod moze sie przesunac o conajmiej 2tyg do przodu.
Po za tym tetno malej 152, ulozona ciagle glowkowo, moje cisnienie 120/80 wiec perfect. Tak sie ciesze ze wsio ok:-)
Gratuluję udanej wizyty, a malutka faktycznie spora