reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Kasia, Josie gratulacje! :-)

Jeśli od jedzenia pączków rodzą się dziewczynki, to ja już mogę kupować wszystko w różu ;-):-D

Serio, dostałam szajby na punkcie słodkości, co niestety widać :baffled:

No to mam duże szanse na chłopaka jednak. Raz jeden miałam fazę na pączka. Godzina 18 a mi się on ubzdurał. I dawaj po całym mieście szukaj. To był 2 miesiąc i miałam potworne mdłości, więc ta zachcianka mocno mnie zaszokowała. Ale więcej się nie zdarzyła.....

Byłąm dziś u gina, z dzidzią ok podal mi tylko obwod glowki i ile ma kosc udowa i cos jeszcze ale bylam tak zafascynowana moja dzidzia na ekranie ze nie bardzo pamietam ;D tu chyba o ta kosc chodzi -> FL 31,5mm i glowka i tu mam jakies dwie --> BPD 50,7mm i AC 174mm ogolnie wymiary malca odpowiadaja 20 tygodniowi ciazy wiec jest ok serducho bije, a co miedzy nozkami nie chcialo pokazac cos wstydliwe pewnie po mamusi ;p hehehhe badania : morfologia, mocz, i grupa krwi +rh za 10dni z wynikami badan spowrotem do gina i moze wtedy pokaze.musialam wejsc na wage i masakra od poczatku ciazy +4kg ;( a zdjecia usg malucha nie dostalam, dostalam tylko zdjecie kosi udowej i zdjecie obwodu glowki.

reklama
Do góry