reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
A propos zrzucania kg własnie stała się rzecz dziwna. Weszłam na wagę w ubraniu i po śniadaniu i ważę 2 kg mniej niż w czwartek. Jak to? Czy to przez to przeziębienie? Bo słyszałam, że przed samym porodem mozna stracic trochę na wadzę, więc czyżbym była bliżej niz myślę? Gdzie one się podziały?

Nie pytaj kochana co i gdzie tylko sie ciesz:-):-):-):-) zazdroszcze... bo ja zauwazylam ze u mnie na odwrot ze teraz wlasnie zaczyna na mnie wchodzic, no ale jak ja teraz jem w takich ilosciach to nie dziwne...

Nie pytaj kochana co i gdzie tylko sie ciesz:-):-):-):-) zazdroszcze... bo ja zauwazylam ze u mnie na odwrot ze teraz wlasnie zaczyna na mnie wchodzic, no ale jak ja teraz jem w takich ilosciach to nie dziwne...

Może rzeczywiście nie ma co dzielić włosa na czworo:tak: A fakt, że ostatnio apetyt mi nie dopisuje, ale to normalne przy chorobie.

dobre... i ja tej wersji tez bym sie trzymała :) Tym bardziej ze bateria mi w wadze padła i juz 3 tydzień kupuje.
Szkoda ze jutro mnie połozna u gina do rzeczywistości brutalnie przywróci :)

Dziewczyny odebrałam wyniki i mam paciorkowca :-( bylam dzisiaj u gina na ktg i on nie przepisał mi żadnych antybiotyków bo powiedział, ze dostanę przed porodem w szpitalu, więc teraz nie będzie mnie męczył.

KTÓRAŚ z was też tak miała??

nie miałam. Ale mi gin mówił jaka jest rpocedura jakby wyszedł w badaniach.
Dokładnie tak jak twój mówi - dostaniesz antybiotyk przed porodem i tyle zabawy. Groźny nie jest, więc sie nie stresuj.

wróciłam od gina...wszystko ok...08.06 na godz 10 do szpitala a popołudniu CC, od rana porobią badania wiec muszę być na czczo...na wadze w subie +11kg...Jasiek ułożony główkowo ale to nie ma znaczenia bo i tak będzie CC...zapomniałam tylko się zapytać ile mnie bedą po tym CC trzymać

reklama
Do góry