Melll
Mama Julci
Iwon pisze:Melll pisze:Joaska pisze:mam chyba to samo..........zreszta chyba kazda z nas, mam siedzacych w domu, tak ma..............
z jednej strony to chcialabym zostac z Kuba caly czas, az do powiedzmy 3 roku zycia, kiedy pojdzie do przedszkola, ale z drugiej, potrzebuje jeszcze wolnosci, chcialabym sie uczyc, pracowac, jeszcze troszeczke sie wyhulac!!!!troche nie zdazylam.......za szybko sie tyle rzeczy wydazylo w moim zyciu.........moje kolezanki teraz bawia sie, ucza, poznaja nowych ludzi........a ja : pieluchy, prania, prasowania, ciagle w dresie z zazygana koszulka...........ehhhhhhh
ale pocieszam sie, ze na wszystko przyjdzie czas......mam nadzieje, ze sobie odbije, czekam na wiosne, na slonce, na spotkania w parkach z innymi mamami i ich pociechami, wtedy mam nadzieje zycie bedzie sloneczniejsze!!!!!!!!!!!!!!
..a w swoim otoczeniu i rodzinie to tylko ja mam dziecko, reszta choć są juz po ślubie to jeszcze nie mają dzieci to ciągle czegoś im brakuje i tak jakoś leci czas....................................
...a potem płacz i lament.. : : :
Iwon jakbyś zgadła, bo jedna już jest taka co kilka lat po slubie i najpier nie chceli a teraz już chyba nie mogą...................