reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Sylwunia i Aniula trzymam kciuki za udany start. Pamiętajcie, że nawet, jak będziecie się trochę łamać- TO MINIE. Trzymajcie się dzielnie :-* :-* :-* :-* :-*
Ja mogę już z całą świadomością powiedzieć, że jestem już absolutnie wtopiona w nowy rytm. Wszyscy już nim żyjemy i jest nam dobrze Już zapomniałam, że przez cztery i pół miesiąca siedziałam z niunią w domku
No i u mnie też mały przełomik. Dzisiaj mija miesiąc, odkąd skierowałam swoje życie z powrotem na zawodowy tor
Ja mogę już z całą świadomością powiedzieć, że jestem już absolutnie wtopiona w nowy rytm. Wszyscy już nim żyjemy i jest nam dobrze Już zapomniałam, że przez cztery i pół miesiąca siedziałam z niunią w domku
No i u mnie też mały przełomik. Dzisiaj mija miesiąc, odkąd skierowałam swoje życie z powrotem na zawodowy tor
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Iwon, no to juz ładny kawał czasu pracujesz! Ale czas leci. To chyba dobrze, że piszesz, że zapomniałaś jak to się z maluszkiem siedziało w domku. Jakoś mnie to pociesza. Na początku na pewno będę baaardzo tęsknić. Qrcze, ja JUŻ tęsknie
Iwon
Lipcowe Mamy '05
gazelaczek pisze:Iwon, no to juz ładny kawał czasu pracujesz! Ale czas leci. To chyba dobrze, że piszesz, że zapomniałaś jak to się z maluszkiem siedziało w domku. Jakoś mnie to pociesza. Na początku na pewno będę baaardzo tęsknić. Qrcze, ja JUŻ tęsknie
U mnie najtrudniejsze były dwa pierwsze tygodnie, po trzech było już całkiem w porządku, a po czterech, czyli teraz tęsknota zamieniła się w radość serca, gdy spoglądam na zdjęcie Kornelka na biurku
No i oczywiscie tu tez sie musze zameldowac. Debiut w parcy sie powidodl. opiekunka do mnie w ciagu dnia nie dzwonila - tylko ja jeden raz sie konatktowalam - wiec jestem szczesliwa (Jas nie robil problemow ;D). Widze ze bede musiala calkowicie sie inaczej organizowac, ale przeciez nie ja jedna i dajemy sobie przeciez rade.
Superowo ze moge sie realizowac zawodowo i jako mama ;D
Superowo ze moge sie realizowac zawodowo i jako mama ;D
tofinek
Fanka BB :)
ja też się melduję
nie bylo źle, gorzej bylo dzień przed... placze i takie tam :
mogę wychodzic juz o 14, więc spoko i nie wiem czy świadomość tego że jestem tylko przez tydzien a potem jeszcze na m-c urlopu wypoczynkowego, czy coś innego powoduje, że od razu czuję, to co Iwon po 4 tygodniach spogladając na zdjęcie Tosi :laugh:
nie bylo źle, gorzej bylo dzień przed... placze i takie tam :
mogę wychodzic juz o 14, więc spoko i nie wiem czy świadomość tego że jestem tylko przez tydzien a potem jeszcze na m-c urlopu wypoczynkowego, czy coś innego powoduje, że od razu czuję, to co Iwon po 4 tygodniach spogladając na zdjęcie Tosi :laugh:
reklama
tofinek
Fanka BB :)
Tośka po moim powrocie z pracy pierwszego dnia tak na mnie spojrzala, jak weszlam do domku, jakby chciala powiedzieć:"JAK TO TO CIEBIE NIE BYLO W DOMU A JA NIE ZAUWAŻYLAM?" serio, takiego zdziwienia na jej buźce jeszcze nie widzialam : ;D