kolorowa_kredka
Fan(ka)
hehehe elunia dobre sobie ..ah ci nasi faceci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;D :laugh: :laugh: :laugh: jesteś niemożliwa, popłakałam sie ze śmiechu.... ;D :laugh: :laugh:elunia pisze:To jeszcze opowiem o moim trzecim dniu pracy: Godz. 8:45 - wszyscy w pracy cieszymy się, że w końcu odwołali nam szefa-każdy się zastanawia, czy pić ze szczęścia już teraz,czy odczekać jednak do końca pracy. I nagle dzwoni telefon. W słuchawce słychać wrzask Stasia. Ja-panika! Drę się: co się dzieje??? Przez chwilę nic, potem Grzesiek duka: ON PŁACZE...! Nie wiem co mu jest! Ja: Jest głodny! Grześ: Ale on tak się drze prawe odkąd wyszłaś! (tj.od 7:20). Ja: A dałeś mu jeść? On: Jeszcze nie. Ja: No to szybko daj! On: Nie mogę... Ja: ??? ...??? On: Bo jest 8:45... Ja: No i co??? On: Jak to CO? Przecież sama napisałaś, że powinien jeść o DZIEWIĄTEJ...!