reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mama wraca do pracy

reklama
Iwon - a może to nie jest egoizm tylko instynkt samozachowawczy? ;D A z okazji Świąt życzę wszystkim, żeby było tak, jak być powinno i żeby wszystko się w życiu układało. No i oczywiście zdrówka i góry pieniędzy!

elunia pisze:
Iwon - a może to nie jest egoizm tylko instynkt samozachowawczy?  ;D

...brzmi na pewno zdecydowanie lepiej  ;) :laugh:..

kate trzymam kciukasy kochana, żeby tym razem powrót do pracy był łagodniejszy, niż za pierwszym razem. Bo wiem, że tamten bardzo przeżyłaś..

Dziś wagaruję w domu z powodu choroby opiekunki Dariusi i wiecie co brakowało mi tego i to bardzo. Tych poranków, kiedy jesteśmy same w domu, kurcze płakac mi się chce. Czy ja dobrze zrobiłam wracając do pracy??? Jestem rozdarta i już nie jestem pewna tego, że dobrze robię. Ach smutno mi.... :( :( :( :( :(

Ja to dziś mam mega doła. Kurcze, czemu doba ma tylko 24 godziny????
Najlepiej to ja bym chciała i pracowac i byc z dzieckiem. I jak to pogodzic???
Pasowałoby mi chodzenie do pracy na nocki ;) ;), ale kiedy wówczas się wyspac ::) ::) ::)

DASARIA bedzie dobrze ja po pierwszym dziecku wróciłam do pracy i teraz z perspekytywy patrzac nie załuje dlatego teraz tez wracam na początku są dylematy i jest ciezko ale zobaczysz ze powrót do świata "żywych" dobrze robi

reklama
Ale ja Wam dzis smuce... przerażają mnie te moje wątpliwości, bo boję się, że będę kiedyś żałowała swoich decyzji, a czasu nie da się cofnąc i Dariunia nigdy już nie będzie taka maleńka......
Zmykam, bo znów się rozklejam :( :( :( :(

Do góry