reklama
Yawla, dokładnie nie wiem jak jest tym łożyskiem. Czasami jak jest już stare (o tym mówi stopień dojrzałości) to przyspieszają poród, ale gdybyś tak miała lekarz na ppewno zwróciłby na to uwagę.
Jezyk, Kochana kuruj siebie i chłpoaków jak najszybciej, a potem możesz rodzić:-)
Jezyk, Kochana kuruj siebie i chłpoaków jak najszybciej, a potem możesz rodzić:-)
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
też w 30 tyg mialam lozysko w II fazie dojrzalosci
jutro wizyta u ginka i zobaczymy co powie
jestem ciekawa czy zrobi usg???? Chcialabym
A wlasnie dziewczyny, kiedy sie robi ostatnie usg ciazy??? W ktorym tyg? Ja juz jestem w 34
A wlasnie dziewczyny, kiedy sie robi ostatnie usg ciazy??? W ktorym tyg? Ja juz jestem w 34
Zalezy od lekarza.... Ja mialam robione USG w 10tc potem w 20tc i teraz kolejne dopiero w 36tc
Lekarz mi powiedzial ze bede miala tylko trzy USG zrobione, ale wiem ze niektorzy lekarze robia inaczej.... Tak ze jest USG w 10,20,30 tc oraz czwarte przed samym porodem

No mam nadzieje, ze to lozysko dobrze odzywia mi syncia, bo przeciez taka funkcje ma spelniac. Ginka w sumie nic nie powiedziala wiec nie ma powodu do paniki.
Monika z tym ostatnim usg to nie wiem 36? 38 tydzien? A jak lekarze ciekawscy to i pewnie przed samym porodem zrobia.
Monika z tym ostatnim usg to nie wiem 36? 38 tydzien? A jak lekarze ciekawscy to i pewnie przed samym porodem zrobia.
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Najchetniej robilabym usg przy kazdej wizycie
))) Uwielbiam patrzec na maluszka
Ostatnio mielismy 3D i okazalo sie ze jest mega papuśny
ma takie policzki napchane ze szok
chomiczek mój malutki
Poprosze jutro gina zeby tam do niego zajrzal
Ostatnio mielismy 3D i okazalo sie ze jest mega papuśny
Poprosze jutro gina zeby tam do niego zajrzal
MonikaWroclaw84 jak tylko masz taka mozliwosc to zagladaj jak najczesciej ;-) kusilo mnie aby isc prywatnie na USG najlepiej 3D bo tam mam pewnosc ze zrobia, ale jako ze za tydzien mam w przychodni USG to juz zrezygnuje... Niebawem maluszek bedzie z nami i bede mogla na niego patrzec i parzec 

reklama
Dziewczyny mam pytanie: czy którejś z Was wyszła obecność paciorkowca z tych wymazów z pochwy i odbytu? Bo mi niestety tak. Jutro idę po jakiś antybiotyk i przez tydzień bede się leczyła. Czy taki paciorkowiec jest groźny dla dzidzi? I czy wystarczy podanie antybiotyku żeby go zlikwidowac?
A tak wogóle musze się pochwalić że zostałam wczoraj ciocią, mojemu bratu urodziła się wczoraj w 38tc śliczniutka, zdrowa córeczka
Teraz na nas pora
A tak wogóle musze się pochwalić że zostałam wczoraj ciocią, mojemu bratu urodziła się wczoraj w 38tc śliczniutka, zdrowa córeczka
Teraz na nas pora