reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

antar przepraszam że wzoraj nie odpisałam ale byłam padnięta. Miałam rano ten wymaz i od razu spytałam o te jednoroazowe plamienie no i po badaniu okazało się że czop mi odchodzi i stąd krew, ale spokojnie z takim czopem to można jeszcze z dwa tygodnie pochodzić. Myślę że u Ciebie to samo jest.

reklama
o kurde! jezyk kolejna już "prawie" mama

kurdee co się dzieję, zaczynamy się rozdwajać, muszę sobie w końcu zdać z tego sprawę, bo ja jakoś nieświadoma jestem , że idzie nasza pora :)

Ja też dziś odebrałam wyniki i o dziwo morfologia mi się poprawiła , a mocz idealny , bez cukru i białka i innych świństw . Przynajmniej z tym mam spokój .

ardzesh no i byłaś dziś u kardiologa , czy znów leniuchowanie wygrało ?;-);-)

Ja bylam w zeszly czwartek u ginki w szpitalu to mnie nie badala,bo bala sie ze moze tylko zaszkodzic.Nastepna wizyta 22-go ale szczerze przyznam ze watpie czy dotrwam.Czuje jakby mi ktos jakas maszyna miednice rozrywal,mam dokladnie tak samo jak przed przedwczesnym porodem z Marcelem.Wystarczy ,ze wstane do wc to juz mam skurcze.Mam taki napor na pochwe,ze az chce mi sie wyc z bolu:-(.Tak od 3 dni,bo wczesniej nie bylo zle.Dobrze,ze moja mama przyjechala,bo nie wiem co by bylo.:no:

Kamylka, wytrzymasz, wytrzymasz, tylko odpoczywaj jak najwięcej. Mama na pewno ci pomoże przy domowych pracach, więc wykorzystaj ostatnie chwile na leniuchowanie.

Ja już po wizycie , kolejna z KTG 19 stycznia , a potem 27 stycznia i wtedy dostanę skierowanie do szpitala i będą mnie badać do CC . Jeśli akcja zacznie się wcześniej to mam jechać do szpitala i powiedzieć że Kraków zalecał CC w terminie :-p . Rozwarcie na 1 palec , szyjka twardawa :confused: główka częściowo przystawiona , kurcze to dopiero 36 tydz dziewczyny były z 42 tyg .:szok:
Dziś pierwszy raz mam uczucie takiego łaskotania , ściskania w pochwie , nie wiem czy to główka dziecka ruszając się powoduje takie uczucie czy to symptomy rozwierania się szyjki ? Czuję to tylko na dole , całość nie boli i nie twardnieje .
Moje tamte 2 porody były BARDZO nietypowe i właściwie mimo że to będzie mój 3 poród to tak normalnie , po Bożemu to nie wiem jak to się zaczyna :eek:

Monia ja też mam twardą macicę zawsze po :D
Ale no po prostu nie wiem co się ze mną dzieje, teraz to co 2 dzień, ciągle mnie nosi i czuję się straaaasznie sexi, wodzę męża jak cholera, nie wiem skąd to, nigdy tak nie miałam :O
czy to jakiś kolejny ciężarowy syndrom?

Mozliwe Larkaa bo ja tez mam niesamowicie wysokie lbido:) M jest zachwycony:) Kochamy sie jak kroliczki codziennie:) wlasciwie przez cala ciaze sie kochalismy, M od poczatku sie nie bal na szczescie bo mu wytlumaczylam wszystko, pokazalam stronki w necie na ten temat a ostatnio spytalismy nawet ginka a on powiedzial ze mozemy " do woli i bez grzechu:))"
wiec korzystamy bo po porodzie bedzie z tym ciezko :-(

asusja od paru dni czuje takie klucie i swedzenie w szyjce. Myslałam, ze to grzybica, ale posiew wyszedl dobrze. Musze sie zapytac Ginki co to jest.

reklama
Do góry