reklama
samaola
Fanka BB :)
też zdarza mi się, o wstydzie, popuścić trzy kropelki...zgroza. Dzieje sie tak wtedy, gdy mała wbija główke w pęcherz albo gdy się smieję lub kicham. Najbardziej boję się tego, że nie bede mogła przestać i gdzieś na mieście lub w gościach sie zsiusiam...:-(
krystynka88
Witajcie dziewczynki...
Widze, że już wiekszość przygotowywuje sie psychicznie i fizycznie do wielkiego dnia...
U mnie jest podobnie... Nogi mi juz co prawda przestaly dretwiec, biodra tez bola i do tego pojawily sie skurcze w pachwinach i podbrzuszu...
Dzis lekarz sprawdzal te wszystkie oklicznosci i okazalo sie ze na 6 tygodni przed terminem malutki wazy 3 kg, ulozony jest glowka w dol i powoli pcha sie na swiat... stad te skurcze...
Jestem ciekawa jak to u Was wyglada...
Pozdrawiam goraco
Widze, że już wiekszość przygotowywuje sie psychicznie i fizycznie do wielkiego dnia...
U mnie jest podobnie... Nogi mi juz co prawda przestaly dretwiec, biodra tez bola i do tego pojawily sie skurcze w pachwinach i podbrzuszu...
Dzis lekarz sprawdzal te wszystkie oklicznosci i okazalo sie ze na 6 tygodni przed terminem malutki wazy 3 kg, ulozony jest glowka w dol i powoli pcha sie na swiat... stad te skurcze...
Jestem ciekawa jak to u Was wyglada...
Pozdrawiam goraco
pbg
mama Zuzanki ;)
ja za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąków
żebym nie wiem jak się starała to są głośne.
wstyd!
też tak mam ...

Mnie nie tyle bola biodra, bo do tego juz sie troche przyzwyczailam, ale zaczelam odczuwac bol krocza. Tez lekko popuszczam, ale to zazwyczaj rano jak wstaje z lozka
) To juz naprawde blisko, ale z drugiej strony ja juz sie nie moge doczekac
Kurde, suwaczek mi wcielo.

Kurde, suwaczek mi wcielo.
antar poczytaj sobie opis porodu celinki83 ze stycznowek. Tez miala takie popuszczanie moczu przed porodem. https://www.babyboom.pl/forum/stycz...wojonych-mamus-20665/index39.html#post3060291
larkaa
habcia no właśnie ja też czytałam to i dla mnie to jest dziwnie, że z 3 łyżkami ona idzie do szpitala, we Wrocławiu to by mnie wyśmiali i kazali iść do domu.
Poza tym mnie po samym stosunku wypływa 6 łyżek to co odrazu karetka? bo przecież ja nie wiem czy to siku czy to sperma, śluz albo kukunamuniu, eeee
Poza tym mnie po samym stosunku wypływa 6 łyżek to co odrazu karetka? bo przecież ja nie wiem czy to siku czy to sperma, śluz albo kukunamuniu, eeee
reklama
Kamylka
Entuzjast(k)a
A myslalam,ze tylko ja tak mam;-)ja za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąków
żebym nie wiem jak się starała to są głośne.
wstyd!