reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Oj tak:-)Dobrze że Ci jeszcze pośladki nie drętwieją.
Mi się zaczęło regularne popuszczanie w gacie. Kilka razy dziennie czuję taki mocny nacisk na pęcherz że samo wylatuje. Normalnie jakby mała wyskakiwała.

reklama
też zdarza mi się, o wstydzie, popuścić trzy kropelki...zgroza. Dzieje sie tak wtedy, gdy mała wbija główke w pęcherz albo gdy się smieję lub kicham. Najbardziej boję się tego, że nie bede mogła przestać i gdzieś na mieście lub w gościach sie zsiusiam...:-(

ja za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąków:zawstydzona/y:
żebym nie wiem jak się starała to są głośne.
wstyd!

Witajcie dziewczynki...
Widze, że już wiekszość przygotowywuje sie psychicznie i fizycznie do wielkiego dnia...
U mnie jest podobnie... Nogi mi juz co prawda przestaly dretwiec, biodra tez bola i do tego pojawily sie skurcze w pachwinach i podbrzuszu...
Dzis lekarz sprawdzal te wszystkie oklicznosci i okazalo sie ze na 6 tygodni przed terminem malutki wazy 3 kg, ulozony jest glowka w dol i powoli pcha sie na swiat... stad te skurcze...
Jestem ciekawa jak to u Was wyglada...
Pozdrawiam goraco

ja za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąków:zawstydzona/y:
żebym nie wiem jak się starała to są głośne.
wstyd!

też tak mam ...:zawstydzona/y: a wychodząc z domu bez podpaski się nie ruszam, bo nie dość, że mam uczucie wiecznie mokrych majtek, to cieplo na dworzu nie jest i boję się przeziębić przez to "to i owo" :zawstydzona/y:

Mnie nie tyle bola biodra, bo do tego juz sie troche przyzwyczailam, ale zaczelam odczuwac bol krocza. Tez lekko popuszczam, ale to zazwyczaj rano jak wstaje z lozka :)) To juz naprawde blisko, ale z drugiej strony ja juz sie nie moge doczekac:tak:

Kurde, suwaczek mi wcielo.

habcia no właśnie ja też czytałam to i dla mnie to jest dziwnie, że z 3 łyżkami ona idzie do szpitala, we Wrocławiu to by mnie wyśmiali i kazali iść do domu.
Poza tym mnie po samym stosunku wypływa 6 łyżek to co odrazu karetka? bo przecież ja nie wiem czy to siku czy to sperma, śluz albo kukunamuniu, eeee

reklama
Do góry